0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pyšek se probudil a Motorlet veze z Rokycan zaslouženou výhru


Branky


13. J. Pyšek , 53. J. Pyšek , 75. O. Měska
0

Záložník pražského celku stál na konci dvou hezkých akcí svých spoluhráčů a dvakrát také úspěšně překonal rokycanského brankáře Vilda. Pyška doplnil ještě Měska a Jinoničtí fotbalisté tak ukořištili tři body ze západu Čech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal bez chyb vydržel dvanáct minut

Do utkání dvou nevyzpytatelných a nebezpečných týmů vstoupili oba soupeři velmi opatrně a místo nějaké fotbalové krásy a zběsilého útočení se soustředili především na to, aby neudělali žádnou zásadní chybu. Toho se však Rokycanští dokázali vyvarovat jen dvanáct minut. Poté prodloužil Sodoma Rajnochův nakopnutý balón na Jana Pyška, který šel sám na Vilda a úspěšně ho prostřelil.

 

Motorlet byl spokojen s vedením a Rokycanští nemohli najít recept, jak se dostat za obrannou hradbu, a tak se míč přesouval pouze na území mezi oběma vápny. Rokycanští se dostali do třech zajímavých náznaků, z nichž by mohli hostujícího gólmana Foferku minimálně ohrozit, jenže Jindřich se místo úprku vstříc bráně Motorletu zastavil, vyčkával na své spoluhráče a ve finále o balón pokaždé také přišel. 

Další dva direkty

Osm minut po startu druhého poločasu navýšili Pražané své vedení. Po standardní akci domácích přešli Jinoničtí do protiútoku a pohlednou kombinační akcí Sodomy s Měskou zvýšili na 0:2, když za Vildova záda uklízel míč znovu Jan Pyšek.

 

Čtvrt hodiny před koncem zápasu utnuli hosté jakékoliv zbylé naděje Rokycan na bodový zisk. I když byl tedy Vild značně proti. S první ranou si poradil, dorážku zase zblokovali obětaví hráči před ním. Jenže míč se dostal pouze k Ondřeji Měskovi a tentokrát se už hostům podařilo procpat míč až do brány.

 

Z pohledu domácího mužstva přišla nejzajímavější a nejnadějnější šance v 84. minutě, kdy Spěváček orazítkoval tyč Foferkovy klece a Trojanec neusměrnil dorážku tam, kam měl. 

 

Foto: Oficiální web klubu FC Rokycany



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Klukům nelze upřít snahu, snažili se hrát aktivně. Na soupeře jsme v současné situaci zkrátka neměli.“

FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „Prakticky od začátku sezóny jsme ani jednou z důvodu nějakých zranění nemohli hrát ve stejném složení, takže jsem rád, že jsme i v těchto podmínkách zápas zvládli herně i výsledkově. Myslím si, že k atraktivitě utkání přispěla obě mužstva, ale my jsme dokázali využít svoje šance a soupeře do tolika příležitostí nepustili. Troufám si říct, že jsme vyhráli zaslouženě.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Hereit [-] , V. Kopečný [-] (46. J. Vaščák [-] ) , P. Jindřich [-] (70. J. Končal [-] ) , Š. Špic [-] , M. Trojanec [-] (83. T. Cibula [-] ) , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] , M. Spěváček [-] (83. J. Šafár [-] ) , D. Skopový [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Rajnoch [-] , D. Scharf [-] , O. Měska [-] (84. J. Jonáš [-] ) , J. Hájek [-] (79. S. Zdichynec [-] ) , J. Sodoma [-] (89. O. Stříbrský [-] ) , V. Kotrba [-] , J. Machurka [-] , J. Pyšek [-] (81. Š. Hájek [-] ) , M. Podzemský [-] (83. P. Kalvas [-] ) , J. Karbulka [-]

ŽK: 12. J. Procházka , 78. M. Spěváček .
Hráči zápasu: D. Scharf , J. Pyšek , J. Karbulka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pečenka Jiří - VRCHOTA Jaroslav, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.