Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov porazil Štěpánkovice


Branky


0

Po vyrovnaném prvním poločase, vsítil Oldřišov ve druhém tři branky. Hosté už jen snížili na konečných 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice sice hned v 1. minutě zahodily samostatný nájezd, když zpytoval svědomí Schwalbe, ale jinak tahali za delší konec provazu borci z Oldřišova. Domácí nabrali svěží vítr za další dvě minuty. Žídek si při rohu narazil balon s Michalem Jadrným, popošel k hranici šestnáctky a ranou k přední tyči zaskočil brankáře Lefendu – 1:0. V oldřišovském dresu pak zlobil především Klement, jenže náskok domácích nezvýraznil. O slovo se tedy přihlásili hosté. Po rohu Nováka hlavičkoval David Tomíček a míč do sítě doklepával Heider – 1:1. 

 

V 51. minutě šly Štěpánkovice do nadějného přečíslení, které ovšem řešil David Benek sobeckou střelou a tím zřejmě urazil fotbalového boha. Bořucký se totiž nádherné položil do centru Klementa a upravil na 2:1. O pár vteřin později zpackal Schwalbe již druhé sólo, takže zákonitě zahřmělo před hostující klecí. Skákavá rána Michala Jadrného znamenala vedení Oldřišova 3:1. A když Bořucký zblízka zúročil výbornou práci Žídka, na světelné tabuli naskočil průběžný stav 4:1. Hosté zapěli svou labutí píseň v 75. minutě, když se probil do solidní palebné pozice Schwalbe a konečně usušil navlhlý střelecký prach – 4:2. Domácí to ale vůbec nevadilo, protože na vlastním stadionu opět nerozdávali body.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson, trenér Oldřišova: Na začátku zápasu jsme přežili samostatný nájezd soupeře a pak jsme sami udeřili. V prvním poločase však byly Štěpánkovice silné na míči, stačily se vracet, takže docela zaslouženě vyrovnaly. Po přestávce už jsme měli hru plně v naší moci. Na trávníku jsme dominovali, takže jsme si bez velkých problémů došli pro další tři body.

TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic: Bohužel si zase každý hrál na své písečku. Abychom uspěli, tak musíme dřít jako kolektiv, ale teď jsem bohužel viděl jen samé individuality. Někteří kluci se zřejmě chtějí proslavit a dělají si na hřišti, co chtějí. V tomto směru se mi nelíbily hlavně výkony Schwalbeho a Davida Benka. O body jsme se tentokrát připravili vlastní nedisciplinovaností.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - M. Steuer [-] (68. J. Vavrečka [-] ) , J. Droppa [-] , M. Ulička [-] - P. Žídek [-] (86. J. Bielak [-] ) , R. Kurka [-] , A. Utěšený [-] , D. Bořucký [-] , M. Jadrný [-] - R. Wicha [-] , J. Klement [-] (82. L. Samek [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - P. Grygarčík [-] , D. Novák [-] , J. Smažík [-] , D. Tomíček [-] , D. Harazim [-] (65. M. Grigarčík [-] ) , J. Tomíček [-] , A. Schwalbe [-] , D. Benek [-] (69. J. Dluhoš [-] ) , M. Liška [-] (54. D. Kožušník [-] ) , R. Heider [-]

ŽK: 88. M. Jadrný .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - ŠPIČÁK Zbyněk, BYRTUS Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.