2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice rozhodly v závěru


Branky


0

Ještě čtyři minuty před koncem svítilo na světelné tabuli skóre 0:0. Pak daly Bolatice dva góly a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní střetnutí mezi Bolaticemi a Mokrými Lazci moc krásy nepobralo. V úvodních dvaceti minutách sice dvakrát zkoušel štěstí domácí habán Hartoš, jenže hostující klec mu byla malá. Těsně před přestávkou načasoval hrající kouč Bolatic Baránek přesný pas na Šefčíka, ten uviděl ve vápně Ballarina, který ovšem nezkrotil neposedný balon. 

 

Ve druhém dějství se přihlásili o slovo doposud mlčící hosté. Do nadějné pozice se snažil vecpat Wicki, ale zbrklou střelou ohrozil spíše rohový praporek. Mnohem nebezpečněji vypadala až akce centrujícího Košňovského se zakončujícím Líbařem, při níž se gólman Kramář blýskl vskutku exkluzivním zákrokem. Aktivní Líbař vzápětí našel uvnitř šestnáctky Kakaie, jenže exotická posila Mokrých Lazců zamířila jen pánubohu do oken. V bolatickém dresu hýřilo aktivitou především ofenzivní duo Šefčík – Ballarin. Domácí mladíček Šefčík poslal Ballarin do dvou slibných šancí, ale míč se třepotal v síti až v 86. minutě. Jedovatou ránu Šefčíka brankář Šehovič neudržel v rukavicích a dobíhající Ballarin si tentokrát s míčem věděl rady – 1:0. Bodové naděje hostů se pak definitivně rozpadly v prach v 90. minutě. Zdeněk Duda načechral centr ideálně na hlavu Šuly a Šehovič plachtil vzduchem marně – 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Jiří Šula, asistent trenéra Bolatic: Získali jsme zlaté body, protože jsme rozhodli až v samém závěru. Dlouho se hrálo jen mezi oběma šestnáctkami, když se čekalo na větší šance. Po přestávce se to trošku otevřelo. Hosté hráli směrem dopředu dobře, ale vzadu jim to docela hořelo. S výhrou jsme velice spokojeni.

FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, útočník Mokrých Lazců: Domnívám se, že remíza by byla mnohem spravedlivější, protože to herně bylo úplně vyrovnané. Bylo to typické utkání o jednom gólu, který bohužel vstřelily těsně před koncem Bolatice. V obrovském vedru to byla velká bída, když jsme se k několika šancím dostali až po přestávce.



Sestavy


FK Bolatice
T. Kramář [-] - V. Baránek [-] , R. Hartoš [-] , O. Langer [-] (73. V. Duda [-] ) , J. Monsberger [-] (63. J. Šula [-] ) , M. Sněhota [-] , J. Šefčík [-] , M. Ballarin [-] , J. Gaida [-] , D. Kotík [-] , Z. Duda [-]

FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - Z. Říman [-] , D. Půda [-] , D. Líbař [-] (85. A. Hiemer [-] ) , J. Garba [-] - M. Vošvrda [-] , R. Lesniak [-] , J. Galvas [-] , T. Kosňovský [-] - M. Wicki [-] (60. F. Kakai [-] ) , J. Žurek [-] -

ŽK: 38. Z. Duda , 48. O. Langer , 69. J. Šefčík , 87. R. Hartoš , 89. V. Baránek - 39. M. Vošvrda , 54. J. Garba , 56. T. Kosňovský .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Dytková Šárka - SZKUTA Pavel, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.