Sviny nadělily Chvalšinám bůra


Branky


0
Kurali se proti naváčkovi soutěže blýskl hattrickem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas o třídu

   Hned v úvodu snad po 20 sekundách hry měli gólovou šanci hosté. Fučík utekl domácím obráncům, ale ke smůle Chvalšin nedokázal trefit bránu. V 6. Minute po chybě hostujícího obránce na půlící čáře převzal míč domácí záložník, který nasměroval míč do vápna. Tam se mezi trojici Chvalšinských hráčů se prosmekl Šafránek a bodlem vstřelil vedoucí branku, 1:0. V 10. minutě se zastřeloval Kurali, ale trefil jen před sebou stojícího gólmana Cábu. V 16. minutě už domácí sniper Kurali mířil přesně, když se prosadil přesnou střelou k právě tyči, 2:0. Ve 20. minutě vznikl velký závar před svinenskou brankou, ale hostům míč za záda Vrábka dostat nepodařilo. Ve 30. minutě měl gólovou šanci Šafránek, který se po centru Kodrase ocitl sám před Cábou jenž ovšem předvedl skvělý zákrok a skóre se neměnilo. Poslední slovo v první půli měli opět domácí. Po dvou odrážených balónech se za vápnem dostal k míči Chromčák, který obstřelil vše co mu stálo v cestě a nedal gólmanovi hostů šanci, 3:0. poločas tak vyzněl jasně pro domácí a to poměrem 3:0.

Kurali zkopmletoval hattrick, hosté se čestného úspěchu nedočkali

   Druhý poločas začal prakticky stejně jako končil ten první. Domácí dobře kombinovali a dostávali se do šancí. Tu první měl ve 49. minutě Kurali jenž šel sám na Cábu, ale hostujícího gólmana nedokázal vyzrát. V 54. minutě se ke střele dostal Podskalský, ale nezamířil mezi tři tyče domácí branky. P hodině hry se ke střele dostal Petr, ale Cába byl znovu úspěšný. V 72. minutě Sviny opět začaly více tlačit a přineslo to své ovoce. Po několika nepřesných odkopech se k míči dostal Kurali a tentokrát nedal Cábovi šanci, 4:0. Naposledy se skóre měnilo v 83. minutě. Kdy se mezi střelce zapsal opět Kurali a dovršil tak hattrick, 5:0. Tentýž hráč mohl přidat i čtvrtou branku, když se po přihrávce z levé strany dostal k zakončení, ale Cába předvedl další výborný zákrok a střelu vytáhl na břevno. Domácí tedy splnili úlohu favorita a zaslouženě porazili nováčka.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chvalšiny
Zdeněk Čarek (trenér hosté): Bylo nám jasné, že to nebude jednoduchý zápas. Ale jelikož jsme opět mohli dát první a možná i druhý gól, myslím že by se hra změnila a zápas by měl úplně jiný náboj. Soupeř nás přehrál jak kombinačně tak fyzicky. Což se projevilo i na výsledku celého zápasu. Hráčem zápasu volím Cábu, který předvedl par skvělých zákroku. A hráče Babinského.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ovčáček Josef - PLAČEK Tomáš, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.