3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šulc trefil výhru Netolic


Branky


28. S. Šulc , 55. D. Andres , 60. S. Šulc - 13. R. Mach , 69. S. Pšenička
0

V zápase týmů, které jsou spíše v dolní polovině, byli naprosto lepší domácí. Osmdesát diváků vidělo spoustu neproměněných šancí domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netolický tlak vyústil jen jeden gól

Podle postavení mužstev v tabulce se měl hrát vyrovnaný fotbal. Jenomže hned od prvních minut převzaly otěže zápasu domácí Netolice. Jasně přehrávaly béčka Vacova. Nakonec to byli paradoxně hosté, kteří poprvé udeřili. Ve 13. minutě se trefil kapitán Radovan Mach. Poté se hra trochu vyrovnala, ale stále Netolice tahaly za delší provoz. Toho využil Stanislav Šulc, jenž ve 28. minutě vyrovnal na 1:1. Ve zbytku poločasu brankář Klas si dokázal poradit se střely Netolic, a tak i díky němu se šlo do kabin za stavu 1:1.

Nadvláda Netolic pokračovala

Druhý poločas začal ve stejném duchu, jak skončil ten první. Nadvláda Netolic pokračovala s tím rozdílem, že hra Vacovu se mírně zlepšila, ale stále hráli spíše domácí. V 55. minutě se prosadil sedmnáctiletý mladík Daniel Andreas. O pět minut později, tedy v 60. minutě zvýšil již na 3:1 pro domácí opět Stanislav Šulc. Tato branka dodala domácím klid a snažili se zápas spíše dohrát. Ještě v 69. minutě na sebe upozornil další mladík a to devatenáctiletý Stanislav Pšenička, jenž snížil na 3:2. Po zbytek zápasu ještě ukázal perfektní zákroky hostující brankář Pavel Klas, který vychytal spoustu šancí domácích.
V příštím kole béčka Vacova bude hostit Zliv a Netolice jedou do Stachů.



Ohlasy k zápasu



SK Vacov B
Stanislav Klas, náhradní brankář: Zasloužená výhra domácích, spoustu šancí hostujícího týmů pochytal náš gólman, kdybych mohl říct spravedlivý výsledek, tak by to bylo tak 8:1. Druhý poločas byl z naší strany už lepší, ale Netolice byly lepší.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - D. Reindl [-] (85. F. Rokůsek [-] ) , J. Lukáš [-] , S. Šulc [-] , D. Andres [-] , V. Vlášek [-] , J. Urban [-] (87. J. Záhorka [-] ) , M. Baloušek [-] , D. Hlavatý [-] , J. Pivoňka [-] , P. Reindl [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - A. Mach [-] , R. Mach [-] , S. Pšenička [-] , F. Čtvrtník [-] , A. Jírovec [-] , T. Kovařík [-] , T. Novák [-] (46. J. Mrázek [-] ) , D. Mikeš [-] (56. V. Hanzlík [-] ) , G. Bujok [-] , J. Král [-]

ŽK: 52. T. Kovařík .
Hráči zápasu: S. Šulc , D. Andres - P. Klas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novák Roman - MAREK Vladimír, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.