Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

2.0

Sedlec poprvé se Lhnenicemi vítězně


Branky


0

Sedlec potřeboval vyhrát, aby zůstal na čele tabulky, ale na hřišti Lhenic to neměl nějak jednoduché. Přestože se hostům vrátil z dovolené střelec Kučera, výhru trefil Chromý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Domácí Lhenice jsou pro Sedlec velmi neoblíbeným soupeřem. Lhenice držely dosud proti Sedleci neporazitelnost, ale tentokrát už to Sedleci konečně vyšlo. Sedlec chtěl navázat na minulé vítězné kolo stejně jako Lhenice. V prvním poločase měli jednu dobrou šanci domácí, kterou neproměnili. Sedlec zahrozil dvakrát a jen vynikající zákroky, mladého brankáře Radka Suchého zabránili Kochovi a Kučerovi v gólové radosti. Kochovu hlavičku brankář bezpečně vyrazil a Kučerovu střelu taktéž. A tak se osmdesát diváků v prvním poločase branky nedočkalo.

Chromý z přímáku dal jediný gól zápasu

Ve druhém poločase už měl Sedlec vcelku převahu, Petra Borovku ještě vychytal znovu Suchý, ale když v 77. minutě pronikl Tomáš Kučera obranou a kapitán domácích Lukáš Kopf zatáhnul na hranici vápna za záchrannou brzdu, věděl si z přímého kopu rady zkušený Michal Chromý. Svůj přímý kop zakroutil skvěle do branky. Radek Suchý v brance Lhenic neměl na jeho střelu ani nárok. Zbytek zápasu si Sedlec již pohlídal, takže jediná branka stačila hostujícímu celku k vítězství a udržení první příčky. Hlavní rozhodčí Marek Mráz i jeho asistenti odřídili zápas solidně.

V příštím kole Sedlec doma přivítá Záblatí, Lhenice si budou snažit spravit chuť ve Vlachovu Březí.



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: Utkání se rozjíždělo pomalu, v prvním poločase měli domácí jednu dobrou šanci, kterou neproměnili, hlavičku našeho Kocha a mou šanci v závěru půle skvěle reflexivně vyrazil domácí brankář. Ve druhém poločase jsme měli myslím celou dobu mírnou převahu, v další šanci vychytal Borovku znovu brankář, ale nakonec se nám podařilo vstřelit rozdílový gól. Můj průnik zastavil stoper až na hranici vápna a přímý kop skvěle zakroutil do branky Michal Chromý. O ten gól jsme asi lepší byli a jsem rád, že jsme Lhenice vůbec poprvé porazili.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Marek - AMBROŽOVÁ Hana, KLÍMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.