Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně přejela Netolice čtyřmi brankami


0

Do Volyně přijely silné Netolice, které chtěly domácí překvapit a urvat nějaký bod, jenomže domácí je vyprovodili čtyřmi brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havlíček na hřišti dominoval

Do Volyně zavítal soupeř ze silného středu tabulky, který však většinu svých bodů získal na domácím trávníku. Proto fanoušci Slavoje, kterých se sešlo 120, očekávali potvrzení zlepšené formy svých hráčů. Od začátku se hrál fotbal solidní úrovně. Akce se střídali na obou stranách, bohužel bez zakončení. To přišlo  v 15. minutě, kdy Josef Havlíček po levé straně přešel přes dva obránce a přihrál  Jiřímu Němečkovi st., který střelou k tyči překonal brankáře Tomáše Nárovce. Poté se hráči Slavoje uklidnili a získali místy až drtivou převahu. Ta vyvrcholila dvěma góly ve 39. a 41. minutě, které zařídil nejlepší hráč na hřišti - Josef Havlíček. První vstřelil sám  a na druhou nahrál  A. Mackovi, poté se již na hřišti zásadního nestalo.

Volyně si vedení pohlídala

Po přestávce již tempo hry opadlo. Hosté se snažili výsledek upravit, ale do větších šancí se nedostávali. Pouze v 64. minutě se k odraženému míči dostal nekrytý kanonýr Vlášek a snížil na 1:3. Na obrat však  již nezbývaly síly. Naopak v 83. minutě  Tomáš Škopek přihrál Jiřímu Němečkovi st., který upravil na 4:1. Poté se zápas již v klidu dohrál a domácí celek si připsal šestou výhru v sezóně.

 

V příštím kole Volyně pojede do předposlední Zlivi. Netolice budou chtít doma uspět proti béčku Vacova.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Gašpar [-] (88. P. Rojík [-] ) , J. Havlíček [-] , J. Němeček st. [-] , F. Gašpar [-] (89. P. Temňák [-] ) , A. Mack [-] , T. Škopek [-] (86. L. Pasler [-] ) , J. Němeček ml. [-] (38. V. Páník [-] ) , M. Malina [-] , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-]

1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Záhorka [-] (84. J. Tušl [-] ) , P. Fux [-] (46. F. Rokůsek [-] ) , S. Šulc [-] , D. Andres [-] , V. Vlášek [-] (86. M. Rybáček [-] ) , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , D. Hlavatý [-] , J. Pivoňka [-] , P. Reindl [-] (75. P. Novák [-] )

ŽK: 62. M. Dvořák , 81. T. Škopek - 10. P. Reindl , 73. J. Urban , 75. T. Nárovec .
Hráči zápasu: J. Havlíček , J. Němeček st. .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Petričák Daniel - NOVOTNÝ Ondřej, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.