Čkyně stále na vítězné vlně


Branky


70. J. Szabó - 42. M. Gerold , 74. J. Král
0

Čkyně zvládla i druhé utkání díky gólům Gerolda a Krále porazila Zliv nejtěsnějším rozdílem 1:2, k zápasu přihlíželo 80 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gerold poslal Čkyni do vedení

Čkyně začala lépe a domácí nepustila prakticky prvních 10 minut za polovinu, útočné výpady podnikali hlavně Král, Tůma a Pinke, ale bez úspěchu. Největší šanci domácích měl Šťastný, když postupoval ze strany sám na Miklase, to běžela 15. minuta, ale nedokázal trefit branku. Hra nebyla z obou stran ideální až ve 42. minutě poslal centr do vápna Král, kde našel Gerolda a ten hlavou poslal Čkyni do vedení.

Ve druhém poločase zvonilo jedno břevno za druhým

Ve druhé půli byli lepším týmem na hřišti hosté, ve velkých šancích se ocitl Gerold, ten mířil opět hlavou dobře, ale jen do břevna. Po něm to byl Král, ten vyslal bombu na branku jen těsně nad. Další velkou šanci měl Toman, jeho střela ale skončila zase na břevně. Poté se dostali domácí ke standartní situaci, v 70. minutě ji zahrával Szabo, balon protančil skrz chumel hráčů až do Miklasovy branky - 1:1. Remízový stav nevydržel dlouho, v 74. minutě přihrál Kuneš Královi a ten přízemní střelou poslal Čkyni opět do vedení - 1:2. Deset minut před koncem mohl dát Čkyni jistotu Děd, jeho dělovku vytáhl domácí brankář Remta opět na břevno. Domácí se nadechovali k závěrečnému tlaku, jejich pokusy ale končily na obraně Čkyně. A tak po 90 minutách ukončil hlavní rozhodčí Havlík utkání za stavu 1:2. 



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Do Zlivi jsme cestovali už v pátek s jasným cílem, neprohrát. To se nám povedlo na 100 %, ale předvedená hra měla do ideálu hodně daleko. Takový výkon by před týdnem proti Netolicím na body nestačil. Přesto musím říct, že jsme zvítězili zaslouženě, nastřelili jsme 3x břevno a po většinu zápasu byli lepším týmem. Za týden přivítáme doma nováčka soutěže z Lažiště, které porazilo Sousedovice vysoko 6:0. Na derby se musíme dobře připravit.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAVLÍK Vojtěch - BLAŽEK Vladislav, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.