T. Slepička 32. (p.)
O. Šíma 77.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Vyššího Brodu pokračovalo v Dřítni


Branky


32. T. Slepička (p.) , 77. O. Šíma
0
Dříteň potřetí za sebou zvítězila a zvedá se v tabulce
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí jen díky penaltě

   Vyššímu Brodu se nedaří a s jediným bodem a nejhorším skóre okupuje poslední příčku tabulky. Na prolomení herní krize to nevypadalo ani v Dřítni. Domácí byli v úvodním dějství lepším týmem, ale zahazovali šance. Nejprve se před gólmanem hostů zjevil Klimeš, ale trefil jen tyč. Zanedlouho to byl znovu Klimeš, ale veterán v brance Vyššího Brodu Bartoň mu radost s gólu překazil. Po půlhodině hry nařídil sudí Picka po faulu Vančury pokutový kop. Toho se zhostil kapitán Slepička a s přehledem proměnil, 1:0. Hosté vyrovnali jen co se týče trefených brankových konstrukcí, když po rohovém kopu rozezvučeli břevno. Navýšit mohl po přihrávce Klimeše Milan Kovařík, ale hostující obránce na brankové čáře dal nohy včas k sobě a zabránil jak jeslím, tak i skórování. Přes množství šancí domácích se do kabin odcházelo za stavu 1:0 díky proměněné penaltě.

Hosté se zvedli, ale chvíli před koncem znovu inkasovali

   Ve druhé půli se hosté poněkud zvedli a chvílemi Dříteň tlačili. Z několika nadějných standardek se ovšem nedokázali prosadit. Domácí se herně začali zvedat kolem sedmdesáté minuty. Za nedlouho to přineslo i své ovoce. V 77. minutě vybídl Werner ke sprintu po lajně Klimeše jenž přihrával před bránu kde stehnem do odkryté brány doklepával Šíma, 2:0. Zbytek zápasu už si domácí pohlídali a radují se ze třech bodů zatím co Vyšší Brod vyšel znovu naprázdno a to nejen gólově. 


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč domácí): Věděli jsme o soupeři poměrně dost věcí a nejen to, že se jim nedaří a leží na nich nějaká deka. První půle v naší režii. Začali jsme aktivně a kdyby to v poločase bylo 5:0 nemohl nikdo nic říci. Bohužel jsme nedávali šance a někdy to řešili asi až moc profesorsky. Druhé dějství místo abychom si vedení pojistili jsme začali nervózně a soupeř nás i chvíli mačkal. Někdy od 70. minuty jsme začali zase hrát a dali na 2:0. Nepodali jsme oslnivý výkon a za tři body jsme rádi. Od soupeře musím vyzdvihnout veterána Bartoně v brance. Od nás zahrál dobře Milan a Marek Kovaříkové. Ještě bych se za minulý komentář, který byl ovlivněn čerstvými emocemi ze zápasu rád omluvil Jakubu Zárubovi. Až se ukážu v Suchdole koupím mu panáka.




Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] , M. Werner [-] , T. Kovařík [-] , T. Slepička [-] - L. Pfeffer [-] (85. M. Gutwirth [-] ) , P. Švejda [-] , M. Kovařík [-] , M. Kovařík [-] - J. Klimeš [-] (89. L. Koudelka [-] ) , O. Šíma [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
R. Bartoň st. [-] - T. Cach [-] , K. Šerhakl [-] , F. Filip [-] , J. Gondek [-] , F. Kročák [-] , K. Krauskopf [-] , T. Dibďák [-] , D. Pham [-] , M. Vančura [-] , P. Prochaska [-] (43. T. Račák [-] )

ŽK: 14. K. Šerhakl , 31. M. Vančura .
Hráči zápasu: M. Kovařík , M. Kovařík - R. Bartoň st. .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - BLAŽEK Vladislav, CHURÁŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.