Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 13:30

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Dvořák nedopustil překvapení a pokořil Ševětín. Soběslav je půlmistrem soutěže


Branky


0

Aby lídr ztratil se sedmibodovým celkem, to by byla velká senzace. Nejlepší střelec soutěže Martin Dvořák ale po vyrovnané první půli trefil svou 14. a 15. branku sezóny, Hajičovi svěřenci se tak mohli radovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ševětín vedl!

Ševětín už několikrát v sezóně ukázal, že i když má bodů poskrovnu, tak porazit se jen tak lehce nedá. V Soběslavi kousal, ve 27. minutě se dostal dokonce do vedení díky Novotnému. A bůhví, jak by to s domácími dopadlo, kdyby se důležitou brankou do poločasu neprosadil Fischer, který nakonec zúročil soběslavský tlak. Ve druhé půli se tak začínalo od nuly.

Slovo si vzal kanonýr soutěže

Domácí ve druhém poločase naplno potvrdili roli favorita. A zásluhou Dvořáka, který zakončoval proti Novotnému úspěšné spolupráce s Fischerem, měli na svém kontě už v 58. minutě pohodlný, dvougólový náskok. A výsledkem 3:1 zápas také skončil.

VIDEOSESTŘIH



Sestavy


FK Spartak Soběslav
J. Hnilička [-] - J. Polišenský [-] , K. Chotovinský [-] , D. Maršík [-] (46. J. Boháč [-] ) , L. Podráský [-] - T. Mazouch [-] , P. Janoušek [-] , V. Žalda [-] , P. Nohava [-] - M. Dvořák [-] , R. Fischer [-] (63. J. Šmídmajer [-] )

SK Ševětín
L. Novotný [-] - P. Wolf [-] , V. Kříha [-] , Z. Sváta [-] , J. Suchan [-] , L. Kupec [-] - P. Mohamed [-] (66. T. Hindy [-] ) , J. Bohoněk [-] , P. Novotný [-] - R. Novotný [-] - D. Klapuš [-] (82. S. Vokurka [-] )

ŽK: 45. P. Janoušek - 60. P. Novotný , 81. J. Suchan .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Přibyl Jan - JAROLÍM Jiří, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.