Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 10:30

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov v Třeboni dlouho odolával, nakonec však pětkrát inkasoval


Branky


24

Poslední utkání se v rámci třiadvacátého kola odehrálo v Třeboni, kam dorazil Jankov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pátá!

Jankov v Třeboni dlouho odolával a bezbrankový stav vydržel déle, než většina přítomných fanoušků očekávala. Důležitá pasáž pro vývoj utkání přišla až v závěru poločasu, kdy se nejprve ve 39. minutě prosadil Filip Radosta a následně musel kvůli zdravotním důvodům střídat jankovský Hüttner. Aby toho nebylo málo, tak se závěrečným hvizdem prvního poločasu musel odstoupit i Martin Lovička.

I přes zdravotní trable však Jankov dlouho držel pouze jednobrankovou ztrátu, která nakonec trvala až do 72. minuty. Rozhodující druhou branku přidal střídající mladíček Štěpán Candra, na jehož hlavičku neměl Skála nárok. Jankovské plány se zhroutily jako domeček z karet a domácí začali postupně přidávat další branky. V 77. minutě přidal třetí branku kapitán Jan Matoušek, na kterého v závěru navázal dvmaě góly Filip Radosta, který tak vstřelil v utkání hattríck. 

Třeboň tak nakonec porazila Jankov výsledkem 5:0 a umocnila hostující trápení v  jarní části, které doposud nepřineslo ani jedinou branku ze hry. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Do Třeboně přijel poslední tým tabulky, ale my jsme nechtěli nic podcenit. V prvním poločase jsme si vytvořili několik šancí, ale v brance skončila jen jedna střela. Hráli jsme dobře a nutili soupeře k chybám. Ve druhém poločase jsme zvýšili tlak v poslední třetině a vstřelili další 4 góly. Soupeři jsme toho moc nedovolili a naše obrana byla pevná. V základní sestavě nastoupil talentovaný dorostenec Ondřej Pitelka a zvládl to na výbornou. Mezi střídajícími hráči byli další naši talentovaní dorostenci Petr Valíček a Štěpán Candra, který vstřelil svůj premiérový gól v této soutěži.

SK Jankov
Web SK Jankov: Absencemi zdecimovaný kádr Jankova, který ještě během prvního poločasu přišel o další dvě důležité osoby, na hřišti favorizované Třeboně vzdoroval v rámci možností sedmdesát minut. V závěru se už rozpoložení obou celků projevilo i co se skóre týče. Výhra Jiskry vypadá jednoznačně, ovšem zelenobílí podali statečný výkon a dlouho drželi čtvrtý tým tabulky v nejistotě. Každopádně i tentokrát měli hosté alespoň ke kýžené vstřelené brance poměrně daleko a neskórovali v sedmém z osmi jarních zápasů.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - J. Kubata [-] (79. J. Divoký [-] ) , P. Tůma [-] , L. Hromádka [-] , D. Andres [-] (78. J. Vranovský [-] ) , D. Širhal [-] (87. J. Meškan [-] ) , J. Zavadil [-] (82. P. Valíček [-] ) , M. Pánek [-] , O. Pitelka [-] (66. Š. Candra [-] ) , F. Radosta [-] , J. Matoušek [-]

SK Jankov
J. Skála [-] - P. Borovka [-] , M. Hüttner [-] (40. P. Stráda [-] ) , M. Tejko [-] , J. Bohoněk [-] , T. Hüttner [-] , J. Vokurka [-] , M. Lovička [-] (46. D. Šindelář [-] ) , S. Kysela [-] , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

ŽK: 77. M. Tejko .
Hráči zápasu: F. Radosta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Votava Pavel - NEDVĚD Petr, MROSKO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Maxim Stöger
Tip experta: výhra domácích

Třeboň nebude mít s Jankovem problém a zápas bude v jejich rukách.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích