1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín vyválčil v duelu s rezervou Kamenice důležité body


Branky


0

Fotbalisté Ústrašína potvrdili solidní jarní formu, když si připsali další domácí vítězství. Tentokrát ústrašínskou pevnost marně dobývala rezerva kamenického Slovanu, kterou naopak jaro zatím nezastihlo v nejlepším rozpoložení. Kameničtí si totiž připsali již třetí porážku v řadě, po které se přibližují do pásma tabulky, ve kterém již není bezpečno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Martina Gebarovského poslal domácí do poločasového vedení

Od první minuty se hrál zápas solidní úrovně. Domácí i hosté se celkem snažili o kombinace a byla vidět snaha na obou stranách, získat tři body. První solidní střelu vyslal domácí Starý těsně mimo bránu. Na druhé straně zkusil střelu Houser, brankář Rohovec byl ale pozorný. Ve dvacáté šesté minutě přišel dlouhý nákop za obranu hostů a domácí Dedera postupoval sám na brankáře Macháčka, který tuto šanci zlikvidoval.

I nadále byly k vidění zajímavé možnosti na obou stranách. Střely většinou končily v náručích brankářů nebo mimo bránu. Možná rozhodující momenty utkání nastaly těsně před poločasem, kdy domácí hráč chytil balon do ruky, píšťalka jinak velmi dobře pískajícího rozhodčího Čamry zůstala němá a chvíli poté dokázali domácí prokombinovat po pravé straně až do vápna, kde se střelou na zadní tyč prosadil domácí Martin Gebarovský. 

Dramatický druhý poločas gól nepřinesl, Ústrašín slaví důležité vítězství

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe hostům.  Ti mohli i vyrovnat, když se po centru do vápna na osamoceného Spěváčka zaskvěl skvělým zákrokem domácí Rohovec. O pár minut později se dostával do příležitosti opět Spěváček, situaci ale nedokázal lépe zužitkovat. I domácí si připsali dvě solidní příležitosti. Jedna skončila těsně mimo bránu a druhou zneškodnil Macháček. Vyrovnání mohl přinést Hadrava, který udělal domácímu brankáři kličku, nedokázal poté ale lépe zakončit. Neujala se ani střela Housera, který postupoval sám na bránu. V závěru si domácí dokázali pohlídat čisté konto a hlavně si připsali důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Určitě jsme odehráli o hodně lépe dnešní utkání než předchozí jarní. Bylo vidět odhodlání prolomit krizi, přesto jsme opět odjeli s prázdnou. Škoda té neodpískané penalty, zápas mohl vypadat jinak. Na druhou stranu jsme se opět nedokázali prosadit ze hry, i když se nějaké příležitosti naskytly. Dnes jsme si asi i zasloužili minimálně remízu, možná i výhru, ale bez vstřelené branky zápas nelze vyhrát.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] (65. D. Masher [-] ) , M. Kubík [-] , T. Dedera [-] (73. J. Gebarovský [-] ) , M. Machač [-] (86. P. Seknička [-] ) , T. Kubiska [-] , T. Křech [-] , M. Šoula [-] , M. Gebarovský [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - D. Růžička [-] , J. Pfaur [-] , O. Šuranský [-] , J. Strašík [-] - J. Houser [-] , J. Hadrava [-] (80. P. Macháček [-] ) , V. Spěváček [-] (67. M. Dejmek [-] ) , V. Kupka [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (73. O. Joza [-] )

ŽK: 87. O. Joza .
Hráči zápasu: D. Rohovec , M. Gebarovský - V. Spěváček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - NOVÁK Petr (N), FILÍPEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.