5:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Pacova si na úvod vyšlápla na Maraton


Branky


8. J. Musil (vl.) , 25. R. Doležal , 45. M. Maršík , 57. J. Přibyl , 73. L. Rybčák - 49. L. Máca , 54. J. Musil
0

Jednoznačný šlágr úvodního kola Poutník ligy se hrál v Pacově, kde místní rezerva přivítala zkušený tým Maratonu Pelhřimov. Domácím, kteří v uplynulé sezóně vyhořeli v 1.B třídě, se start do soutěže povedl na výbornou, když zápas s těžkým protivníkem s přehledem dovedli do vítězného konce. Rozhodnuto bylo již do poločasu, když si Pacovští v prvním dějství vytvořili tříbrankový náskok. Poté sice hosté dvěma góly vykřesali jiskérku naděje, ta však po gólu pacovského Jaroslava Přibyla brzy zhasla. Domácí i ve druhé půli hru kontrolovali a zaslouženě si do mistrovské tabulky připsali první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený první poločas nasměroval pacovskou juniorku ke třem bodům

Pacovská juniorka si po loňské strastiplné sezóně v krajské soutěži, kdy ve většině zápasů tahala za kratší konec, zvedla sebevědomí hned v prvním kole Poutník ligy, ve kterém si připsala cenný skalp. Pacovští totiž na domácí půdě přehráli pelhřimovský Maraton, jenž určitě i letos bude patřit mezi nejlepší týmy soutěže. Vstup do zápasu vyšel lépe domácím, kteří se již v osmé minutě ujali vedení vlastní brankou Jirky Musila. I další minuty zápasu patřily Pacovu. Domácí mladíci hýřili pohybem, což na zkušeného soupeře platilo.

 

Druhé branky se osmdesátka diváků dočkala ve 25. minutě, kdy se premiérově trefil dorostenec R. Doležal. Poté domácí několik nadějných příležitostí spálili, mrzet je to ale nemuselo. V samotném závěru první půle se v hostující šestnáctce nejlépe zorientoval Michal Maršík, který pacovským dodal uklidňující tříbrankový náskok.

Drama se nekonalo, na dvě branky Maratonu našli domácí bleskovou odpověď

Ačkoliv pacovský trenér Miloš Čech své svěřence o přestávce upozorňoval, že zápas ještě není rozhodnutý, nic platné to nebylo. Domácí totiž úvod druhé půle prospali, čehož hosté využili k rychlé korekci skóre. Nejprve se ve 49. minutě prosadil Lukáš Máca, kterého o pár minut později napodobil Jirka Musil, takže to rázem vypadalo na drama. To však rezolutně odmítl pacovský Jaroslav Přibyl, jenž v 57. minutě dodal svým gólem opět tolik potřebný klid na domácí kopačky. 

 

Po brance Přibyla již rezerva Slavoje třímala otěže zápasu pevně ve svých rukách. Maratonci tempu domácích nestačili, když na hřišti působili poněkuď těžkopádně. Do střelecké listiny se v 73. minutě zapsal také s chutí hrající Lukáš Rybčák, který svým gólem podtrhl zasloužené vítězství domácí jedenáctky v poměru 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Miloš Čech - trenér: Naše vítězství je zasloužené, po celý zápas jsme byli lepším mužstvem. Sice jsme se trochu potýkali s nepřesnou koncovkou, s výsledkem i s předvedenou hrou ale můžeme být spokojeni.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - O. Bártů [-] , J. Pavelec [-] , J. Pražák [-] - L. Rybčák [-] , R. Doležal [-] (76. J. Přibyl [-] ) , J. Vlach [-] (59. R. Chaloupka [-] ) , F. Tomovič [-] (81. O. Pražák [-] ) , O. Svoboda [-] , M. Maršík [-] - J. Přibyl [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - M. Prchal [-] (46. Č. Vácha [-] ) , J. Mareš [-] , M. Moravec [-] , L. Máca [-] , T. Jeřábek [-] , J. Musil [-] , V. Beneš [-] , K. Kocián [-] (41. J. Šmíd [-] ) , J. Kratochvíl [-] , M. Podhráský [-]

ŽK: 36. M. Prchal .
Hráči zápasu: L. Rybčák , R. Doležal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Jan - MAŘINEC Lukáš (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.