Oslabená Lokáda vzdorovat nevydržela


Branky


76. R. Frank , 85. R. Frank (p.)
0

Třetí Lokomotiva Hradec Králové zavítala na hřiště čtvrtých Předměřic. Lokáda v minulém kole prohrála v Jičíně a na postup jí zbývala pouze teoretická naděje, která velela v Předměřicích zvítězit. Jenomže derby bývá ošidné a ovlivňuje ho spousta okolností, což se potvrdilo i v tomto utkání, ve kterém byly k vidění červené karty, neuznaný gól i penalta.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V bezbrankovém prvním poločase neuznaný gól hostí

Celý první poločas se odehrálo vyrovnané utkání od vápna k vápnu, kdy si ani jedno z mužstev nevytvořilo výraznější převahu. I šancí bylo tolik, že by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Hostujícím hráčům se podařilo vstřelit pravděpodobně regulérní gól, když se míč odrazený od tyčky podařilo hráčům Lokády dopravit do brány, ale sudí odmával ofsajd, přitom u tyčky stál domácí hráč. To nic nezměnilo na faktu, že branka neplatila a první poločas tak skončil bezbrankovou remízou. Do druhého poločasu by musela obě mužstva zvýšit svou aktivitu hlavně směrem dopředu, aby se diváci dočkali branky.

V druhém poločase dvě červené karty pro hosty

I druhý poločas začal vyrovnaně pro obě mužstva. Vše podstatné se tak událo až po hodině hry. V 63.minutě byl po druhé, velice přísné, žluté kartě, vyloučen hostující Svatoň a hráči Lokomotivy tuto situaci zjevně neustáli. Začali diskuze s rozhodčím i mezi sebou a to byla voda na mlýn domácímu celku, který ovládl hru. V 76.minutě si domácí Frank naběhl na centrovaný míč a překonal bezmocného Beránka v bráně hostí. Domácí se ujali vedení 1:0 a očekával se nápor Lokády. Jenomže v 85.minutě se dostal do vápna s míčem u nohy domácí Strakatý a gólman Beránek ho podrazil. Následovala červená karta pro Beránka a pokutový kop v prospěch domácího mužstva. K míči se postavil zkušený Frank a penaltu bezpečně proměnil. Domácí tak zápas vyhráli 2:0 a v hostech zůstala pachuť z výkonu rozhodčího.




Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Martin Pšenička: První poločas byl vyrovnaný s minimem šancí na obou stranách. V druhém poločase jsme hráli již lépe a po vyloučení hostujícího hráče jsme již byli lepším mužstvem. Děkuji všem hráčům za výborný výkon a bojovnost v důležitém derby.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér Tomáš Chlumecký: V prvním poločase nám neuznali regulérní branku a vše mohlo být jinak. Škoda prvního vyloučení našeho hráče, které bylo hodně přísné. Po vyloučení jsme se už přestali soustředit a bylo po zápase. To nás neomlouvá a od vítězného zápasu s Hlušicemi nehrajeme dobře a sami se tak připravujeme o možnost hrát o postup. Michal Sobotka (hosté): Dnešní náš výkon byl špatný a neurovnaný, ale co předvedli dva rozhodčí, radši komentovat nebudu, protože bych nebyl slušný!!!!. Jediný rozhodčí p.HLavsa odvedl dobrý výkon.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - JANOTA Josef, HLAVSA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.