Předměřice překvapily v Hostinném


Branky


1

Hostinné by si výhrou nad Předměřicemi mohlo potvrdit druhé místo v tabulce a případný postup. Jenomže hostující Předměřice nepřijely prohrát a tak diváci viděli zápas, v kterém rozhodla větší střelecká produktivita jednoho z mužstev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Hostinné srovnalo až v závěru

13. kolo svedlo proti sobě celky z první poloviny tabulky a domácí Tatran, který se naposled představil před domácím publikem, potřeboval v boji o postup naplno bodovat. Tento plán dostal vážnou trhlinu již v 5. minutě utkání, kdy hosté zahrávali standardní situaci a po sérii hlaviček se taktéž hlavou prosadil důrazný Mach a bylo to 0:1. Domácí opařeni rychlou brankou hledali dlouhé minuty klíč na výborně hrající defenzivu Předměřic, kterou dirigoval zkušený Šmarda, a byli to právě hosté, kteří v úvodních minutách skvěle kombinovali a dostávali se na dostřel branky domácích. V 21. minutě došlo k nešťastnému střetu hostujícího hráče s domácím D. Polákem, který musel nuceně střídat a s tržnou ranou na hlavě zamířil na šití. Ve 32. minutě se prodral do vápna jeho bratr R. Polák, který byl sražen, a byl nařízen pokutový kop. Míč si postavil domácí Valeš, ale jeho pokus k levé tyči vyrazil brankář Kekelák a dobíhající Kracík netrefil zcela odkrytou branku. Pokutový kop byl ale začátkem obrovského tlaku domácích, který vyústil ve 41. minutě vyrovnávací brankou. Do šestnáctky se krásnou individuální akcí prodral střelec Jakoubek, jeho dělovku ještě Kekelák vyrazil, ale na dobíhajícího R. Poláka už nestačil a bylo srovnáno na 1:1.

 

V druhém poločase se trefily pouze Předměřice

Druhý poločas začal tak, jak ten první skončil. Domácí se do soupeře zakousli a nejspíše jim nebylo souzeno vstřelit branku. Velký podíl na tom měl výborně chytající Kekelák. Hosté se soustředili hlavně na obranu a vyráželi v rámci možností k rychlým brejkům. V 75. minutě se jeden z nich vydařil, když milimetrovým pasem našel Paizker nabíhajícího Luboše Ponikelského, který byl v souboji s obráncem domácích důraznější, a překvapení bylo na světě. Hosté se ujali vedení 1:2 a nemínili se ho vzdát. Na výsledku nic nezměnil ani závěrečný drtivý nápor domácích, když hostům došly síly, jelikož přijeli ve 12 hráčích a celých 90. minut odehrál jeden z trenérů, Josef Bouček. Hostinné si tak vlastní střeleckou nemohoucností zmařilo možnost dotáhnout se na první Jičín, který také prohrál.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Proměňování vyložených šancí nám dělá neskutečné problémy, soupeř z několika příležitostí vytěžil maximum a zaslouženě bere všechny body.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Martin Knap: Na to že jsme hodinu před odjezdem měli 10 hráčů plus hráli zranění hráči. Tak jsme poskládali 12 hráčů a povedlo se nám zahrát dobrý a bojovný zápas. Určitě bych chtěl pochválit celý tým za bojovnost a nasazení.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hlavsa Václav - KUDLÁČEK Milan, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 6. 2016 02:35
Hosté z první vážnější akce otevřeli skóre utkání, když se po standartní situaci po sérii soubojů prosadil Mach. Domácí zaskočeni vývojem dlouho hledali noty a svůj tlak začali stupňovat až v závěru první půle. Ještě předtím ale hosté nedotáhli k dokonalosti několik slibných přečíslení. Po půl hodině hry nařídil sudí Hlavsa po faulu v pokutovém území penaltu pro domácí celek, kterou ovšem Kekelák chytil. O několik minut později vyslali domácí na branku několik nebezpečných projektilů a brankář hostí měl plné ruce práce, ujala se až šance ze 41. minuty, když tvrdou střelu z krátké vzdálenosti Kekelák ještě reflexivně vyrazil, ale k míči měl nejblíže nabíhající Polák,který už se nemýlil a stanovil skóre poločasu na 1:1.
Druhý poločas byl prakticky v režii domácích, hosté se dostávali do šancí jen velmi sporadicky. Zatímco domácí, ti zahazovali jednu šanci za druhou. Trestem jim byla 75. minuta, když po krátké kombinaci ve středu hřiště zavedl míč k šestnáctce hostující Paizker, který přesným pasem našel nabíhajícího L. Ponikelského, jenž uzemnil veškeré šance Hostinného - 1:2. Domácí se snažili o závěrečný tlak, ale naopak to byl hostující Pekáč, který dělovkou na zadní tyč jen těsně minul branku domácích. Hosté s jediným náhradníkem a trenérem Josefem Boučkem v základní sestavě překvapivě vezou tři body.