D. Malý 50. (vl.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda zdolala Jičín nejtěsnějším rozdílem


Branky


50. D. Malý (vl.)
0

Do jarní části vstupovala domácí Lokomotiva Hradec Králové s počátečným vkladem jedenácti bodů. Hostující Jičín na tom byl o bodík lépe. Domácí tým se netají postupovými ambicemi a Jičín je hodně kvalitním soupeřem. Očekávalo se vyrovnané utkání, což se i potvrdilo. Musíme pochválit domácí tým, za výborně připravený trávník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci gólu nedočkali

Domácí tým měl problémy se sestavou a do brány musel jít útočník Borovský. Oba týmy se od začátku musely sžít s přírodní trávou a celý první poločas to bylo znát. V zápase byla spousta nepřesností a ani jeden z týmů si nedokázal vypracovat vážnější šanci. Akorát Jičín se jednou dostal ke kvalitnějšímu zakončení, ale domácí gólman Borovský ránu hostujícího útočníka ustála a neinkasoval. Do šaten se šlo za stavu 0:0 a vypadalo to, že kdo dá gól, tak vyhraje.

Druhý poločas, i zápas, rozhodl vlastní gól

Vstup do druhého poločasu se domácím vydařil. Po pěti odehraných minutách vybojovala Lokáda rohový kop. Po jeho zahrání, vyrazil hostující gólman Mauer míč nešťastně do vlastního hráče. Míč se od Malého odrazil do brány a domácí tým se ujal vedení 1:0. Hosté po obdržené brance přitlačili na pilu a až do 60.minuty byli lepším týmem. Vytvořili si i několik nadějných šancí, ale ty zlikvidovala obrana Lokády, anebo gólman Borovský. V 57.minutě došlo k vyloučení hostujícího hráče Malého, který se tak stal absolutním smolařem zápasu. Po vyloučení hra upadla do šedivého průměru. Hosté zodpovědně bránili a snažili se o rychlé kontry. Domácí si žádnou další šanci nevypracovali. Zápasu by asi slušela remíza, ale nakonec tři body zůstaly na domácí půdě.





Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
trenér pan Tomáš Chlumecký: Utkání nevalné úrovně z obou stran. Při dvou velkých šancích hostí nás podržel gólman Borovský. O ten jeden gól jsme asi byli lepší. Po vyloučení hostujícího hráče jsme přestali hrát, naštěstí Jičín gól nevstřelil. Jsme rádi za tři body, ale hru musíme zlepšit. Škoda zranění dvou našich hráčů Denka a Hůlky.

SK Jičín B
vedoucí mužstva pan Jaroslav Matějka: Zápasu by slušela remíza. Doplatili jsme na přísné vyloučení a neproměňování našich vyložených šancí. Musíme pochválit výborně připravený přírodní trávník na Lokádě.



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
M. Borovský [-] - O. Karabinoš [-] (76. J. Pára [-] ) , M. Zvolánek [-] (83. M. Šubrt [-] ) , D. Denk [-] , A. Hůlka [-] (44. R. Čech [-] ) , J. Javůrek [-] , D. Rosulek [-] , P. Bělonohý [-] , D. Vodák [-] , L. Svatoň [-] , O. Matoušek [-]

SK Jičín B
L. Mauer [-] - J. Mészároš [-] , J. Krykorka [-] , P. Bryscejn [-] , D. Malý [-] - P. Horáček [-] , M. Kirschner [-] , P. Mikolášek [-] , L. Janda [-] (63. T. Klaban [-] ) - R. Pluhař [-] , M. Portyš [-] (46. T. Bucek [-] ) -

ŽK: 62. O. Karabinoš , 80. L. Svatoň , 82. D. Denk , 90. O. Matoušek - 25. D. Malý , 55. M. Kirschner . ČK: 57. D. Malý .
Hráči zápasu: M. Borovský - P. Mikolášek .
Místo: LOKO HK. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Říha Michal - KLEČKA Ivan, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.