2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál padl v Darkovičkách


Branky


0

Zápas nabídl ofenzivní podívanou pro diváky. Darkovičky se mohly dostat už na začátku do vedení. Do vedení se domácí dostali ve 28. minutě Turanským, který si naběhl na krásný pas Buchvaldka. Za bruntálské pálil slepýma náboji Ostrák.  Definitivní klid do řad domácího družstva přinesla až 72. minuta, kdy střelu Turanského uklidil do brány Felgenträger. Darkovičky tak zakončily soutěž na třetím místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přijeli jsme do Darkoviček ještě s naději na první místo a od začátku začali hrát útočný fotbal. Domácí byli zatažení a čekali na protiútoky. 

 

V 15. minutě zahájili hosté galapředstavení zahozených příležitostí. Z hranice šestnáctky pálil Orság, domácí gólman Varga míč zázračně ze šibenice vyrazil na roh. V 19. minutě našěel Mohyla Němce, také jeho střelu do horního roku brány brankář Darkoviček zlikvidoval. Ve 20. minutě se dostali ke slovu domácí. Po chybě Mohyla šel sám na bránu Lomozník, naštěstí ale těsně minul. O další dvě minuty se představil gólman hostů Minarčík, který zmařil vyloženou šanci domácího Diviše. Ve 23. minutě se znovu dostal do gólové šance Orság. Míč jen olízl horní tyč branky domácích. Ve 28. minutě se uvolnil domácíá Turanský a vydařenou střelou pod víko bezmocného Minarčíka otevřel skóre utrkání. Hosté ještě více přidali a pět minut později šel sám na branku Darkoviček po přihrávce Orsága Šanda. Strážce domácí svatyně měkl svůj den a připsal si další skvělý zákrok. Ve 41. minutě už hosté jásali. Malou domů domácích vystihl Orság, míč ale po samostatném nájezdu poslal jen do tyče.

 

Druhá půle se dále hrála v režií bruntálských fotbalistů. V 54. minutě v střílel z velkého vápna po přihrávce Orsága opět šanda, ani tentokráte mezi čtyři tyče nemířil. Festival zahozených hostujících šancí pokračoval a domácí příznivci se nestačili divit. V 59. minutě vystřelil na branku Darkoviček Orság. Domácí gólman jej vyrazil, ale Cabál jej z pěti metrů poslal nad břevno opuštěné brány. O minutu později se dostal do úniku Němec, také on ztroskotal na brankáři Darkovbiček. V 72. minutě přišel trest. Domácí Buchta loboval brankáře hostů a míč odražený od břevna vrátil do sítě hostů Felgentrager. Ai dvoubrankové manko hosty nezabrzdilo. SO Bruntál pokračoval v náporu, ale dát gól mu nebylo souzeno. V 70. se ocitl před brankářem Ostrák, míč putoval z jeho kopačky vedle levé tyče. V 86. minutě už Otsrák konečně překonal brankáře domácích, na brankové čáře jej ale zastoupil Buchvaldek a míč odvrátil do zázemí. Střelecká marnost Bruntálských pokračovala a když v 87. minutě šel sám na bráni Darkoviček Němec a opět si vylámal zuby na Vargovi v domácí bráně, tak  si SO Bruntál odvezl z Darkoviček porážku 0:2 a v soutěží I. A třídy obsadí 2. příčku.

 

Zdroj text: http://www.fcsobruntal.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Roman Divina (trenér, pro denik.opavsko.cz): Jednalo se o velmi dobrý zápas. Bruntál měl několik příležitostí k tomu, aby se prosadil, ale my jsme byli produktivnější.

MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): „Dnes nám utkání vůbec nevyšlo po střelecké stránce. Nebyli jsme schopní dát gól vůbec z ničeho a kdyby jsme hráli snad do neděle, tak gól prostě nedáme. To, co jsme dnes zahodili, nechápali ani domácí fanoušci a to také rozhodlo o výsledku utkání. Jinak bych ale chtěl týmu za celou sezónu poděkovat. Myslím, že jsme nehráli špatný fotbal a svědčí o tom bodový zisk i skóre. Druhé místo není špatné, ale chtěli jsme víc“,



Sestavy


FK Darkovičky
P. Varga [-] - L. Lindovský [-] , D. Strachota [-] (57. M. Gai [-] ) , R. Wicker [-] (86. A. Zlotý [-] ) - A. Felgenträger [-] , T. Kabich [-] (75. M. Duda [-] ) , O. Diviš [-] , P. Turanský [-] , P. Buchvaldek [-] - K. Lomozník [-] (90. P. Balgar [-] ) - T. Buchta [-]

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - T. Kaup [-] (57. M. Cabal [-] ) , P. Šanda [-] , M. Schovánek [-] , V. Horák [-] , M. Ostrák [-] , P. Havlíček [-] , T. Němec [-] , L. Mohyla [-] , Z. Orság [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 14. T. Němec .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: KRET Martin - JURČEK Ondřej, PRETSCH Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.