Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov dohnal ztrátu ve druhém dějství


0

Hrál se líbivý a bezstarostný fotbal. Do vedení šla Štítina už ve 4. minutě, když chybu domácí defenzívy potrestal Tkadleček. Štítina pak sve vední zvýraznila v 42. minutě, když odražený balón vrátil do sítě Tkadleček. Hosté dominovali i zkraje druhé půle, ale zahodili několik šancí. Oldřišov pak dokázal srovnat skóre zápasu během dvou minut. Nejdříve se prosadil Jadrný a pak byl úspěšný Šamárek. Pak se už nic nestalo a body se dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson (trenér, pro opavsky.denik.cz): První půle byla z naší strany bez pohybu. V té druhé jsme se zlepšili. Remíza je spravedlivá.

TJ Tatran Štítina
Daniel Matyášek (trenér, pro opavsky.denik.cz): Místo toho, abychom utkání dotáhli do vítězného konce, soupeři prakticky z ničeho dovolíme vstřelit dvě branky. Body rozdáváme neskutečným způsobem.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - V. Jadrný [-] - A. Utěšený [-] , M. Ulička [-] (66. A. Latton [-] ) - D. Bořucký [-] , J. Šamárek [-] , M. Jadrný [-] (75. P. Pardy [-] ) - J. Blahetka [-] , R. Konečný [-] , M. Pusch [-] , M. Steuer [-] (69. R. Kurka [-] )

TJ Tatran Štítina
P. Hlaváček [-] - D. Kuděla [-] , M. Hahn [-] , T. Halška [-] , O. Prokša [-] - J. Černý [-] , R. Šimeček [-] , R. Maloch [-] - M. Řeháček [-] (79. D. Matyášek [-] ) , J. Tkadleček [-] - D. Kapinos [-] (74. P. Nagy [-] )

ŽK: 55. M. Steuer - 51. M. Řeháček , 56. J. Černý .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: TOMAI Martin - KARAS Michal, MALCHÁREK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.