0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvanácté Luštěnice přivítali na domácím hřišti první Brandýs


Branky


0

První tým tabulky Brandýs nad Labem přijel na hřiště Luštěnic jako jasný favorit. Celý zápas tomu jasně nasvědčoval a domácí ostrému tempu hostů vůbec nestíhali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrý start do zápasu předvedl Brandýs

Už od začátku bylo jasné co se na hřišti bude odehrávat. Hosté od začátku kontrolovali hru a hned ve 2. minutě, kdy se trefil Obránce Brandýse nad Labem Miroslav Sunkovský. Během 30. minuty konečně začali vystrkovat růžky a hned z toho byla šance, jako hrom ale naštestí pro hosty se domácímu Kopovi nepodařilo skórovat. Za další zmínku stojí dvě žluté karty domácích hráčů Josefa a Martina Hůlky.Tak první poločas skončil pěknou podívanou pro hostující fanoušky. První poločas skončil jasnou převahou prvního Brandýse nad Labem až na nějaké pasáže hry kolem 30. minuty, kdy domácí nevyužili obrovskou příležitost se šlo za stavu 0:1 do kabin.

Převaha hostí stupňuje, domácí začínají hrát

Hra plynula bez nějakého většího problému pro hosty, nic nenasvědčovalo tomu že by mělo být problémem zvyšovat skóré, jenže to co všichni očekávali se nekonalo domácí najednou začali tvořit hru, přebírali otěže zápasu. Přicházeli šance jenže s přibývajícím časem se začal probouzet i Brandýs a začal dále hrát svoji hru. V 75 minutě přišla šance na vyrovnání bohužel pro domácí byla opět nevyužita. Tudíž čas utíkal jako voda a v nastavení utly všechny šance domácích na vyrovnání když v 98. minutě se prosadil hostující útočník Martin Kovařík a pečetil, tak skóre na konečných 0:2 pro hosty z Brandýse.



Ohlasy k zápasu



FK Brandýs nad Labem
Kovařík Martin (útočník): Dnes sme odehráli dobrý zápas soupeře jsme skoro k ničemu nepustili, ale nějaké ty šance měli můžeme být rádi že je neproměnili. Jsem rád za tři body udrželi jsme si tím delší odstup od dotahujících týmů.



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - P. Pavlíček [-] , M. Hůlka [-] , T. Hrdlička [-] - J. Hůlka [-] , J. Lada [-] , R. Miškovský [-] , M. Sabol [-] , J. Kopa [-] , M. Krumpholc [-] - M. Korec [-] (57. T. Holčapek [-] ) -

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Krajíček [-] , M. Sunkovský [-] , J. Reichert [-] , M. Stross [-] - A. Maršner [-] (67. F. Braborec [-] ) , J. Stross [-] , J. Prokop [-] (85. V. Bojkovič [-] ) , M. Baloun [-] , D. Folwarczny [-] - - M. Kovařík [-]

ŽK: 33. J. Hůlka , 41. M. Hůlka - 70. M. Stross .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kaucký Miloš - VELEBIL Tomáš, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.