0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany rozhodly již v prvním poločase


Branky


0

Dvěma brankami Kouly a jednou Krákory rozhodli hosté o zisku tří bodů již v prvním poločase. Stovka diváků viděla zajímavý zápas, ale v druhé půli již góly nepadaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jevany rozhodly již v první půli

Stovka diváků se těšila na nadprůměrný zápas a také se dočkala. Bohužel pro domácí fanoušky to byl prohraný zápas. Jevany bez několika hráčů základní sestavy se brzy dostali do vedení. Ale jako první přišla šance domácího Věříše, který ale neuspěl. Naopak na druhém konci hřiště vyslal v sedmé minutě Jásek přesnou přihrávku na Popelku, který centrem přes pokutové území našel Jiřího Koulu, který se nemýlil - hosté se ujímají vedení 0:1. Domácí pak marně dobývali hostující svatyni, ale obrana Jevan pracovala přesně. V devětadvacáté minutě hosté skóre navýšili. Krákora posunul na Jiřího Koulu, který střelou kolem obránce nedal Douděrovi šanci - 0:2. A do konce poločasu přidali hosté další branku. Na krásné sólíčko se vydal Pavel Krákora a úspěšně ho zakončil - 3:0.

 

Diváci se již branky nedočkali

Do druhého poločasu nastoupili domácí borci se snahou o změnu stavu. Jenže hostující obrana pracovala bezchybně a jistě. Jevanští se již nepouštěli do bezhlavého útočení, ale nezapomínali využít každou šanci k ohrožení Douděry v brance Krakovan. Koula ani Moravec však úspěšní nebyli. Domácí se do žádných větších šancí nedostali a tak poločasový výsledek byl i konečným. Jevany si tak odvážejí potřebné tři body k uhájení druhého místa. Ještě ho však budou muset potvrdit ziskem alespoň jednoho bodu za týden proti Konárovicím.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Zápas měl náboj a solidní úroveň. Bohužel soupeř tři šance využil, ale nám se to nepovedlo. Mají dobrý tým, přijeli k nám vyhrát a to se jim podařilo. V druhém poločase si to zkušeně pohlídali a nám se nepodařilo ani korigovat.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Na zápas do Krakovan jsme odjeli bez několika hráčů základní sestavy a Končický s Bečvaříkem nastoupili se zraněními. Právě včas se nám uzdravil útočník Popelka. V prvním poločase se nám podařilo využít tři šance a v druhém jsme to spíš hlídali. A tak si zaslouženě vezeme z Krakovan tři body. Hráčům děkuji za velmi dobrý výkon.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - S. Šindelář [-] (73. M. Skokan [-] ) , M. Věříš [-] , L. Jelínek [-] - J. Pospíšil [-] , P. Kozel [-] (28. V. Novotný [-] ) , L. Neruda [-] , L. Tlučhoř [-] , R. Tlučhoř [-] - J. Olexa [-] , T. Sixta [-]

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - J. Popelka [-] , L. Sochůrek [-] , J. Chaloupka [-] , D. Končický [-] (75. P. Moravec [-] ) , F. Jásek [-] (82. D. Matas [-] ) , R. Krejčík [-] , Z. Čechák [-] , J. Bečvařík [-] , J. Koula [-] (63. R. Krejčík [-] ) , P. Krákora [-]

ŽK: 5. P. Kozel , 26. L. Jelínek , 35. R. Tlučhoř - 15. P. Krákora , 52. J. Koula , 87. J. Popelka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchý Aleš - KUBIČEK Luboš (N), ŽALUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.