1:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany doma podlehly rezervě Českého Brodu! Blecha zapsal hattrick


Branky


10

Na góly bohaté utkání nabídl duel domácích Krakovan s rezervou Českého Brodu. Od prvních minut byli lepší hostující mladíci, ale rozhodnout musel až druhý poločas. Zaujal především krásný gól hostujícího Škorpila či hattrick jeho spoluhráče Blechy. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný stav

Vhled do utkání nám nabídne povedený report z dílny domácího beka Ondry Černého.

 

 

V dalším domácím zápase jsme přivítali rezervu Českého Brodu. Game plan před zápasem zněl jasně, hrát v bloku, důrazně a čekat na brejky. Již od prvních minut byl však vidět velký rozdíl mezi oběma mužstvy, kdy hostující mladící lítali jako pírka a nenechávali nám čas vůbec na nic. Za první poločas jsme se tak nedostali vůbec k ničemu a jen s vypětím všech sil se nám vzadu podařila uhájit nula, a to když se hostům nepodařila využít žádná jejich polo šance v podobě střel z hranice vápna a nebezpečných centrů.

 

 

 

Chyby posadily hosty do sedel

Druhý poločas pro nás začal nejhůře jak mohl, a to když nepříliš nebezpečná Blechova střela z úhlu proklouzla Špinkovi pod rukou, jedna nula pro hosty. Druhý gól přidali hosté ve třiašedesáté minutě, a to když naší špatné kombinace využil Škorpil, který si uzmutý balón navedl do středu a zpoza velkého vápna vypálil nechytatelnou pumelici do šibenice, dva nula pro hosty. Třetí gól vsítili hosté v sedmasedmdesáté minutě, když Blecha využil promáchnutého balónu, aby následně obešel Špinku a poslal balón do prázdné branky. O tři minuty později zvýšil za hosty již na čtyři nula opět Blecha, který tak dokonal svůj hattrick, tentokráte prokázal důraz a nebojácnost, a to když uklidil balón do sítě před obětavě skluzujícím Benešem. Po tomto gólu hosté trochu ubrali a konečně jsme si tak mohli zahrát s balónem i my.

 

První šanci po centru Strejciuse dokázal hostující brankář ještě lapit, v osmašedesáté minutě však již kapituloval, a to když si těžkou přihrávku krásně do běhu převzal Chvojka a následně napálil balón do sítě, jedna čtyři z našeho pohledu. O chvilku později mohl přidat další gól po přihrávce Strejciuse Chvojka, tentokráte však z jasné pozice přestřelil a rozhodl tak o konečném stavu čtyři jedna pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Do začátku utkání jsme věřili, že bychom mohli bodovat, bohužel hned po začátku utkání bylo jasné, kdo dnes bude pánem na hřišti. Mohli jsme tak jen doufat, že se nám všechno sejde a nějaký ten bod získáme. První poločas se nám všechno ještě sešlo, bohužel druhý poločas jsme posadili hosty do sedel chybami a ti šancemi nepohrdli a v poklidu tak vyhráli. Hostům gratuluji a přeju jim postup do vyšší soutěže, jelikož svou kvalitou vysoce převyšují okresní přebor. Nás příští týden čekají Libodřické okurky, které jsme na jejich hřišti dlouhá léta neporazili, zbraně však rozhodně neskláníme a věřím, že nějaký ten bod vybojujeme.




Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Kutil [-] - T. Sixta [-] , D. Horák [-] (46. R. Mochari [-] ) , O. Beneš [-] , P. Kozel [-] , L. Chvojka [-] - O. Černý [-] (35. P. Strejcius [-] ) , L. Neruda [-] - D. Chvojka [-] , M. Věříš [-] (77. V. Šanc [-] )

SK Český Brod B
J. Hrdinka [-] - T. Miňovský [-] , M. Částka [-] , M. Škorpil [-] , D. Hokr [-] - D. Kundrum [-] , M. Šermauer [-] , J. Škorpil [-] (77. P. Vojáček [-] ) , J. Černý [-] , V. Soukup [-] - F. Blecha [-] -

Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - KUBIČEK Luboš (N), ŠMEJKAL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů