Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř schytala v Pečkách debakl


0

Hostující Slavoj se sice ujal už v jedenácté minutě vedení po brance Kopeckého, ale domácí zvládli do poločasu skóre otočit. Po deseti minutách druhé půle Pečky přidaly další gól a nakonec se zastavily na šesti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečky dovolily Ratboři otevřít skóre zápasu

Oba týmy se před začátkem utkání netajily touhpu získat body. Domácí potřebovali prolomit sérii porážek a hosté nechtějí příliš dlouho trávit čas těsně nad sestupovými vodami. Domácí tým začal aktivně, ale v jedenácté minutě přišel šok. Chyba v rozehrávce od branky poslala míč na kopačky Michala Kopeckého, který hned v úvodu utkání dostal hosty do vedení - 0:1. Tato chyba trochu nahlodala sebevědomí hráčů AFK, ale poslepovaná sestava Ratboře nedokázala tohoto stavu využít k navýšení svého skromného náskoku. A tak samozřejmě přišel trest. Tomáš Jedlička vzal odpovědnost na sebe a po samostatné akci překonal Jeřábka - 1:1. Tři minuty před koncem poločasu pak vytvořili domácí hráči velký závar před brankou soupeře, míč se potuloval mezi nohama hráčů až nakonec skončil v síti. Rozhodčí branku připsali Tomáši Růžičkovi - 2:1.

Góly dávali už jen domácí

Druhou polovinu utkání začali hráči aktivním pohybem a po deseti minutách navyšoval Michal Modrovič na 3:1. Trefil levačkou přesně k tyči. Hosté si mnoho šancí netvořili a nestíhali. Po krásné kombinaci se v sedmdesáté sedmé trefil opět Tomáš Jedlička - 4:1 a o několik minut později přišla další ťukaná, na jejímž konci byl nadějný dorostenec Ondřej Richter. Udělal kličku i gólmanovi a do prázdné branky zvýšil na 5:1. Konečný stav zapsal dokončeným hattrickem Tomáš Jedlička - 6:1. Pro hosty je to krutá porážka. Ne tak kvůli jejich výkonu, který nebyl dobrý, ale protože se stále více propadají ke dnu.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
František Hovorka, trenér: Potřebovali jsme tuto výhru, abychom se opět chytli a hlavně di udobřili domácí fanoušky, kterých přišlo zase hodně. Začali jsme sice školáckou chybou, ale dali jsme do toho vše a soupeře postupně přehráli. Teď můžeme pozlobit Brod...

TJ Slavoj Ratboř
Vladimír Pěkný, trenér: Stále nám to nejde. Navíc jsem zase řešil množství omluvenek a plno hráčů základní sestavy s námi nebylo. Důvody jsou různé... Musíme se poprat v dalších zápasech. Teď nás čekají doma Jevany. Těžký soupeř ale venku není tak výrazný. Musíme zabrat, bez toho to nepůjde.



Sestavy


AFK Pečky
V. Kruliš [-] - T. Plaček [-] , V. Lukáš [-] , J. Malý [-] , T. Chudoba [-] - Š. Růžička [-] , M. Modrovič [-] (69. M. Materna [-] ) , M. Dolejš [-] , K. Pikner [-] (60. L. Mužík [-] ) - T. Jedlička [-] , Š. Růžička [-] (78. O. Richter [-] ) -

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Skopec [-] (46. R. Gulyás [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Hovorka [-] - M. Kopecký [-] , M. Adámek [-] , J. Trojan [-] , V. Švarc [-] - L. Vohnický [-] , L. Brtník [-] , L. Sova [-] -

ŽK: 58. J. Malý - 15. M. Adámek .
Hráči zápasu: T. Jedlička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: UHER Jiří - MACHÁČEK Václav (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.