Do třetice Lužná rakovnickou rezervu neporazila


Branky


0

V dalším kole Okresního přeboru přivítala Sparta Lužná rakovnickou rezervu, která v posledních dvou zápasech zvítězila a začala zase plnit očekávání. Zlepšenou formu rakovničtí hráči potvrdili na půdě luženské Sparty, se kterou v letošní sezoně již dvakrát prohráli – v podzimní části 2:3 a v jarním semifinále poháru 1:2. Tentokrát byl ovšem průběh utkání jednoznačný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve 3. minutě přiťukl Gašpárek míč mezi stopery P. Tvrzovi, který utekl domácí obraně a technicky obstřelil V. Maška, 0:1. V 18. minutě stál za rakovnickou obranou Vejvoda. dostal přesný míč od Ambrůžka a střelou mezi nohy Hrbka vyrovnal na 1:1. Rakovničtí mohli jít do vedení ve 30. minutě, kdy po střele Kýzla neudržel V. Mašek míč, ale dobíhající Gašpárek trefil znovu jen brankáře Lužné. Do vedení šli hosté až o osm minut později. P. Tvrz našel přesným centrem Gašpárek, který z bezprostřední blízkosti překonal V. Maška, 1:2. Velkou šanci před odchodem do šaten měl ještě M. Tvrz, který se po individuální akci objevil sám před V. Maškem, ale ten jeho pokus reflexivně vyrazil na rohový kop.

 

Druhý poločas se hrál prakticky jen na branku Lužné, neboť domácí borci zkoušeli dlouhými nákopy vysunout Vejvodu se Šnajdrem, ale toto útočné duo si hostující obrana pohlídala. V 52. minurtě si M. Tvrz na vápně poradil s Kopernickým, ale ve své druhé velké šanci dnes trefil jen boční síť. O čtyři minuty později ovšem Nováček vrátil odražený míč na zadní tyč, kde stál M. Tvrz a do prázdné branky navýšil vedení hostů, 1:3. V 74. minutě se na vápně do míče opřel P. Tvrz a jeho tečovaná střela skončila až za V. Maškem, 1:4. Definitivní podobu výsledku dal v 80. minutě Nováček, kterého do samostatného úniku vyslal M. Tvrz, 1:5. V poslední minutě utkání mohl ještě vedení hostů navýšit po signálu bratrů Tvrzů po rohovém kopu Sklenka, ale jeho technickou střelu V. Mašek parádně chytil.



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník B
Marek Tvrz: Myslím, že výsledek mluví za vše a není třeba dalších slov. V defenzivě jsme poctivě bránili a směrem dopředu jsme byli hodně nebezpeční. S výsledkem i předvedenou hrou jsme spokojeni.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŠVÁCHA Josef, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.