Zavidovští nedokázali pohlídat vedení až do konce


Branky


0

I přesto že do 85. minuty vedl tým Zavidova, hostujícímu celku SK Rakovník se podařilo stav vyrovnat. Poté i proměnit všechny penalty a vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal svižným tempem, hosté, kteří měli dobře poskládanou sestavu, drželi míč na svých kopačkách a snažili se dostat na dostřel zavidovské branky. Domácí ale měli jasnou taktiku, držet defenzivu a snažit se vyrážet k rychlým brejkům. Jeden takový se jim vydařil ve 27. minutě, kdy míč zatáhl po levé straně R. Štiller, nahrál na Loulu, který zakončoval, ale brankář tento jeho pokus vyrazil, míč se ale dostal k nohám Zudy a ten už střílel přesně k pravé tyči, 1:0. Od té doby rakovničtí ještě více přitlačili, ale pozorná obrana a skvělé čtení A. Krause drželi vedení. Takto skončil i první poločas.

 

Druhá polovina utkání začala velkým tlakem hostů, kteří chtěli vstřelit branku a strhnout vítězství na svojí stranu. Nicméně obrázek hry byl stejný jako v prvním poločase, hosté drželi míč na svých kopačkách a domácí skvěle bránili. Když už se hostující hráči dostali za záda zavidovských obránců, podržel je A. Kraus. Domácí moc šancí neměli, jedna velká šance přišla v 72. minutě, kdy se po pravé straně rozběhl Pešek, zatáhl míč do vápna a kolmou přihrávkou našel nabíhajícího Loulu, který umístil střelu k pravé tyči, ale Hrbek skvělým zákrokem míč chytil. Když už to vypadalo, že domácí udrží jednogólové vedení, v 85. minutě přišla akce z pravé strany. Ke střele se dostal hostující útočník, který překonal A. Krause, ale míč zastavila tyčka, dobíhající Krupička míč pohotově dorazil do branky a srovnal na 1:1. Do konce zápasu se už nic podstatného nestalo, a tak se šlo na penalty. Kde byli šťastnější hosté, kteří proměnili všechny kopy, a odvezli si tak další bod k dobru. 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Petr Čech: Dnes jsme odehráli dobré utkání, nicméně po fotbalové stránce to nebylo moc na dívání, hodně času jsme se bránili a spoléhali na rychlé brejky. Takticky to vycházelo perfektně, škoda že se nepovedlo, to dotáhnout ke třem bodům. Všem klukům na place moc děkuji za odvedený výkon v zápase.

SK Rakovník B
Marek Tvrz: I když jsme celý zápas hráli na jednu branku, tak musím říci, že to jsou zlaté dva body, poněvadž jsme v sobotu v půl deváté večer s hrůzou v očích zjistili, že k zápasu máme jen 4 hráče. Proto jsme museli sáhnout mezi hráče A mužstva, kteří v sobotu ještě dodatečně slavili postup přes Hostouň do finále Středočeského poháru a mezi hráče staršího dorostu, kteří v sobotu slavili naopak prvenství ve své skupině Krajského přeboru. Na lavičce náhradníků jsme měli dva mladší dorostence. Všichni přítomní zaslouží obrovskou pochvalu za to, že soutěž dohráváme se ctí, neboť kádr B mužstva je katastrofálně úzký.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - VODRÁŽKA Tomáš, ŘÍHA Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.