Pavlíkov odnesl procitnutí rezervy SK Rakovník a odjel s prázdnou


Branky


40. M. Tvrz , 49. P. Tvrz , 57. P. Kýzl , 88. P. Tvrz - 58. D. Franěk , 77. A. Bureš
0

Mizerné výsledky domácího týmu, díky kterým už nabral značnou ztrátu na špičku tabulky, přerušil až zápas proti Pavlíkovu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od počátku utkání bylo znát, že kvalita a herní převaha je na straně domácího týmu. První velkou šanci měl v 15. minutě M. Tvrz, když hostující brankář L. Beneš centr vyrazil jen na penaltu, kde stál M. Tvrz. Domácí útočník v dobré pozici přestřelil nejen branku, ale i ochrannou síť za brankou. Domácí svoji aktivitu v branku přetavili až v 40. minutě, kdy si míč vybojoval Hrbek, narazil si jej s M. Tvrzem, kterého následně našel na penaltě a druhý jmenovaný byl tentokrát již úspěšný, 1:0.

Do druhého poločasu domácí vstoupili velmi kvalitně a efektně, neboť hned ve 49. minutě našel M. Tvrz ve vápně bratra Petra a bylo to 2:0. V 57. minutě si míč vzal Kýzl. V chůzi prošel přes tři protihráče a z 20 metrů prostřelil L. Beneše 3:0. Hosté nesložili zbraně a hned o pár sekund Franěk nadvakrát překonal M. Beneše, 3:1. Po této brance se hosté spoléhali na brejky a mladý Bureš dělal rakovnické obraně nemalé problémy. Tento nejlepší hráč hostů na hřišti se také dočkal v 77. minutě branky, kdy po přelobování M. Beneše velmi zdramatizoval závěr utkání, 3:2. Bureš mohl také vyrovnat v 81, minutě, ale jeho střelu skvěle zneškodnil M. Beneš. Závěrečné slovo měli domácí zásluhou P. Tvrze, který zpečetil po dobré práci Jiráska vítězství domácího týmu, 4:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz: Utkání jsme chtěli zvládnout, abychom si po prohře v Jesenici zlepšili náladu. Myslím, že se nám to povedlo, protože naše vítězství je naprosto zasloužené. I diváci si museli přijít na své, neboť z jednoznačného utkání nakonec bylo pěkné drama. Pikantností zápasu je, že za nás nastoupili do utkání celkem tři brankáři. Beneš v brance a Pešek s Hrbkem v poli. Všichni hráči nastoupivší do dnešního utkání zaslouží pochvalu.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Říha Michael - SEDLÁČEK Petr, DĚDEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.