Posílený Zavidov si vyšlápl na Janov. Hattrickem utkání ozdobil Korčák


Branky


0

Ikdyž Janov zahrál na hranici svých možností, recept na posílenou rezervu Zavidova se mu nepodařilo za celý zápas najít. Domácí navíc trápí koncovka a ani v utkání 21. kola tomu nebylo jinak. Inspirací by jim mohl být zavidovský střelec Tomáš Korčák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal v klidném tempu, nikdo nechtěl udělat chybu. První šance přišla ze strany hostů, kdy se do velké tutovky dostal A. Kraus, který ale z malého vápna překopl bránu. Pak se osmělili domácí, ale z přímého kopu hostujícího brankáře neprostřelili. Pak přišla chvíle pro D. Ždánského, který se krásnou mezihrou s T. Korčákem a A. Špičkou dostal za domácí hráče, ale mířil nepřesně a míč skončil vedle branky. Další velkou šanci měl na A. Kraus, který si naběhl na rohový kop a hlavou mířil těsně nad branku domácího brankáře. Po zastřelování se hosté nakonec dočkali v 35. minutě, kdy se uvolnil T. Korčák, našel na malém vápně volného D. Ždánského a ten uklízel míč za záda domácího brankáře, 0:1. Za 4. minuty se dostal ve vápně k míči T. Korčák a „tvrdou střelou“ prostřelil brankáře 0:2. Pak se osmělili domácí, kdy se P. Sajner dostal míč za obranu Zavidova a šel sám na brankáře, M. Štiller dvěma krásnými zákroky zneškodnil jeho velikou šanci a tak se šlo do šaten za stavu 0:2.

 

Druhý poločas začal tlakem domácích, kteří se snažili vstřelit gól, ale míč šel buď vedle brány a když už se trefili, tak tam stál pozorný M. štiller, který opravdu v důležitých chvílích čaroval. A tak přišla 68. minuta, kdy se k míči dostal T. Korčák, pohrál si s domácí obranou a přesnou střelou uklidil míč k pravé tyči, 0:3. Po tomto gólu se hrálo nahoru dolu, jak šance hostů, tak domácích končili buď v rukou brankářů, nebo za bránou. Poslední možnost změnit konečné skóre využil T. Korčák. Poté co se dostal k míči, který se odrazil od domácích obránců, prostřelil brankáře 0:4, tak i zápas skončil. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomš Kinter: Těžko hodnotit utkání, ve kterém si hráči A týmu Zavidova přijeli zvednout své sebevědomí na úkor našich hráčů, před kterými musím opět smeknout za jejich výkon a disciplínu. Hráli jsme na hranici našich možností a škoda jen několika neproměněných šancí Rosy a Sajnera. Utkání mohlo nabrat zajímavý směr. Bohužel realita je jiná, při pohledu na tabulku je jasné, že s 23 vstřelenými brankami za celou sezonu se nedají sbírat body.

FC 05 Zavidov B
Petr Čech: Dnes jsme odehráli dobré utkání, podržel nás brankář, který zneškodnil všechny šance domácích. Samozřejmě všichni budou namítat, že jsme tam měli hráče z A týmu, ale díky omluvenkám, Z. Šmíd, P. Čech ml., K. Loula, P. Peška, P. Čech st. to opravdu nešlo jinak. Jsem rád, že se nám povedlo vyhrát a získat důležité body. Díky všem, který nám pomohli abychom odehráli zápas v plné sestavě.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - KOUKAL Jan (N), ŠÍMA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.