Neproměněné šance stály Janov plný bodový zisk


Branky


0

Až penaltový rozstřel rozhodoval nakonec utkání domácího Janova s Lány. Hostům se podařilo patnáct minut před koncem vyrovnat, ale v penaltách tahali za delší konec domácí fotbalisté. Bod z penalt navíc pro ně má ale hořkou příchuť a musí litovat především neproměněných šancí z prvního poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter: "Dnes se opět projevila absence našich klíčových hráčů v základní sestavě. Před těmi, kteří nastoupili na pažit musím smeknout, k zápasu přistoupili zodpovědně a hráli na plný plyn. Škoda našich neproměněných šancí, mohli jsme vést ve 45. minutě již 3:0 a nikdo by se nedivil. V druhé půli jsme polevili v tlaku na bránu, začali jsme zaostávat v osobních soubojích a soupeř toho 15 minut před koncem zápasu využil ke vstřelení vyrovnávacího gólu. Při penaltovém rozstřelu jsme tentokrát proměnili všechny pokutové kopy a naopak brankáři Melčovi se podařilo dvě penalty soupeře zneškodnit a tak prémiový bod zůstal na domácí půdě."




Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - J. Kloub [-] - T. Čuda [-] , R. Konvalinka [-] (81. M. Karnafel [-] ) , J. Kail [-] , M. Rosa [-] , L. Bajer [-] - M. Peták [-] - J. Skoupý [-] , J. Linc [-] , M. Haluza [-]

SK Lány
L. Novák [-] - L. Krob [-] , J. Loskot [-] , J. Krátký [-] , D. Švigár [-] - Č. Dolák [-] , L. Švolba [-] , D. Jirava [-] (46. L. Mocsonoky [-] ) , J. Matějka [-] - M. Reichl [-] , P. Dudášik [-] (63. D. Dudášik [-] ) -

ŽK: 68. M. Peták - 17. D. Švigár , 20. D. Jirava .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Říha Michael - TREŠL Miroslav, DĚDKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.