Olympie otočila pěti góly v druhém poločase


Branky


0

Senomaty měly po prvním poločase našlápnuto k pořádnému překvapení. Olympie se střelecky trápila a hosté držely na hřišti favorita těsné vedení, jenže do konce utkání jim to nevydželo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo by si po poločase na Zátiší vsadil, že se hostům ze Senomat podaří znovu porazit favorizovanou Olympii, musel by svůj vsazený "tiket" po devadesáti minutách zmuchlat a hodit do koše. Fotbal se totiž hraje na dva poločasy.

 

Rychlý a celkem pohledný fotbal měli totiž domácí zůročit už v první pětačtyřicetiminutovce, ale neproměněné šance na jejis straně naskakovaly do statistik jedna za druhou. Z úvodního tlaku pálil vedle Číhař. Zanedlouho poslal pěknou kolmici Eck na Tomáše Kocha, který ještě pod sebou našel Číhaře. Ten ale trefil jen tyč. Pak Číhař centroval od praporku, ale Eckova hlavička mířila jen nad branku. Důležitý balon vybojoval Kokšál, ale projektil Kocha zase jen těsně minul tyč. Mladý Koch znovu připravil míč pro Číhaře a ten z metru vypálil jen do těla Kučaby. Když pak Číhař nedal další tutovku, kterou mu přichystal Rous, museli si diváci definitivně myslet, že jeho střelecký prach po minulém týdnu zvlhnul. Z dálky to zkoušel Filip, ale byl stejně neúspěšný jako o tři minuty později znovu Číhař. Ve 35. minutě utekl domácím Vávra a Havel ho dokázal zastavit jen za cenu faulu. Přímý volný kop si postavil Havel, tentokrát ten senomatský a pořádně protáhl Bedřicha Kocha, který si připsal bravurní zákrok. Co to bylo platné, když minutku před koncem poločasu jeho syn fauloval u vápna a Havel dostal druhou šanci. Tentokrát s ní naložil ještě o kousek lépe a poslal hosty do vedení, 0:1.

 

 

Po změně stran jakoby si domácí řekli „Tak dost.“ Číhař odčinil své marné pokusy z prvního dějství. Své představení odstartoval ve 47. minutě první trefou, kterou srovnal stav. Pak se ještě blýskl třikrát a nenechal nikoho na pochybách, že poločasový výsledek opravdu nic neznamená. Tři minutky před koncem se gólu dočkal i mladý Rous, který uzavřel na konečných 5:1.

 



Počet diváků: 111. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - SEDLÁČEK Petr, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.