Malinovský zachránil Hředle před debaklem


Branky


0

Po utkání v Rakovníku, kde SK přivítalo tým z Hředlí všchni mluvili jen o Markovi Tvrzovi a Viktorovi Malinovském. Tvrz měl množství šancí, kterými mohl svůj tým poslat do jenoznačného vítězství, svatyni Hředlí ale bravůrně pohlídal Malinovský, a tak v utkání padl pouze jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Od samého počátku utkání byli v kombinaci jistější domácí, kteří si vytvořili také řadu brankových příležitostí. Ty měl na svých kopačkách jediný muž - Marek Tvrz. Hosté po celý zápas ohrožovali Hrbka pouze pomocí střel ze střední vzdálenosti.   Ve 20. minutě se volného míče zmocnil na polovině hřiště M. Tvrz a svým průnikem se dostal až do vápna hostů. Jeho střelu na zadní tyč ovšem zlikvidoval bravurně Malinovský. Za dalších pět minut se po rohu Hertla dostal do zakončení Rohla, ale v dobré pozici těsně minul nad Malinovského branku. Ve 32. minutě zahrával Hertl volný kop z poloviny hřiště. Jeho dlouhý centr vrátil před branku Rohla, kde se nejlépe zorientoval Gašpárek a z bezprostřední blízkosti prostřelil hlavou Malinovského, 1:0. Po této brance zkusil pěknou technickou střelou z 20 metrů pozornost Hrbka Došek. Domácí brankář b yl ovšem pozorný a střelu vyrazil na rohový kop. Do konce první půle mohli domácí přidat dvě branky, ale M. Tvrze dvakrát vychytal Malinovský.   Ve druhé půli chtěli hosté vyrovnat a domácí stvrdit vítězství druhým gólem. Hosté si ovšem nevytvořili vážnější příležitost a střely za vápnem si pohlídal pozorný Hrbek. Na straně domácích si čtyři šance vypracoval Marek Tvrz, ale ani v jednom případě nedokázal Malinovského překonat. Víc se v utkání nestalo, a tak se domácí rezerva posunula v tabulce před svého sobotního soupeře.


Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Marek Tvrz: Vzhledem k problémům se složení sestavy musím před všemi smeknout, jak jsme utkání odehráli. Věděli jsme, že se nesmí nikdo zranit, protože se prostřídali pouze dorostenci navzájem, kteří hráli zápas ráno. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě, kdybych proměnil polovinu svých velkých šancí, tak bychom vyhráli 4:0 a nikdo by nemohl říci ani slovo. Bohužel bych nedal gól Vikymu Malinovskému snad ani za další dva zápasy. Jsem rád, že jsme se před velmi pěknou návštěvou prezentovali kvalitním výkonem proti silnému soupeři. Věřím, že na dobrý výkon navážeme za týden v těžkém utkání v Jesenici.

FK Hředle
Jan Sklenář: Zasloužené vítězství domácích. První poločas jsme trestuhodně promrhali, kdy nám chyběl pohyb, nasazení, agresivita a zaujetí pro hru. Druhý poločas byl z naší strany o něco lepší, ale branky mohli střílet hlavně domácí a to především Marek Tvrz. Jedině slabší koncovka domácích a velmi dobrý výkon Malinovského nás uchránili před větším přídělem.



Počet diváků: 133. Rozhodčí: TITLBACH Marek - POLÍVKA Zdeněk, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.