3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani solidní výkon nepomohl Kolešovicím se dotáhnout na nesestupové příčky


Branky


0

Český lev se opět nedočkal bodového zisku, ač rozhodně horším týmem nebyl. Senomaty se naopak posunuly směrem ke klidnějším vodám, i když střed tabulky je poměrně vyrovnaný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil jasně domácím, konkrétně Vávrovi. Ten se ani nemusel moc nadřít a hned dvakrát pokořil Herinka spolu s nedůraznou kolešovickou obranu. Po první brance navíc hosté přišli o svého kapitána Matějovského, který se zranil. V zápětí vymyslel Štícha gólovou šanci pro M. Holečka a ten vrátil Kolešovice do zápasu, 2:1. V 18. minutě střílel nebezpečně z pravé strany D. Polánek. O dvě minuty později to zkoušel znovu, tentokrát pelášil sám na brankáře, ale ani jednu šanci neproměnil. Ke své smůle se navíc zranil při střetu s brankářem Kučabou a musel být střídán. Ve 27. minutě chybělo jen pár decimetrů povedené střele M. Holečka. Obrovskou šanci srovnat stav utkání měl ve 33. minutě po přihrávce Jankury Štícha, jenže ten místo střeli volil ještě kličku navíc a bylo po šanci. Domácí spoléhali především na rychlonohého Vávru, který dělal Kolešovicím velké problémy.

 

I ve druhém poločase se hrál zajímavý fotbal. V 56. minutě mohlo být skóre srovnané. J. Polánek vybídl ke skórování Kováře, který ale ve vyložené příležitosti nastřelil pouze nohy Kučaby. V 69. minutě propadl míč za Viciana, k úprku nastartoval Vávra, vyhnul se i Danišovi, jenže třetí branku nepřidal. Míč jen těsně minul pravou tyč Herinkovi branky. Kolešovice dál bojovaly alespoň o vyrovnání. To ovšem nepřišlo, naopak střídající Sailer po minutě na hřišti pečetil vítězství domácích Beranů.



Ohlasy k zápasu



Český Lev Kolešovice
Michal Štícha: Je to pořád stejná písnička. Herně to špatné není, naopak. Jenže my soupeři doslova darujeme góly. Dneska rozhodl úvod zápasu, který jsme nezvládli a Vávra stačil dát 2 góly. Navíc nás kosí i zranění.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - D. Zápal [-] (20. A. Polcar [-] ) , R. Hůla [-] (74. M. Sailer [-] ) , M. Karnold [-] , J. Vávra [-] , V. Kukla [-] , M. Hudák [-] , P. Katona [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , R. Trešl [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Vician [-] , O. Ridzoň [-] , P. Matějovský [-] (9. P. Němec [-] ) , J. Daniš [-] - P. Jankura [-] , M. Holeček [-] , M. Štícha [-] , J. Holeček [-] (65. A. Jelen [-] ) - D. Polánek [-] (22. J. Polánek [-] ) , J. Kovář [-] -

ŽK: 61. R. Trešl , 74. J. Vávra , 75. M. Sailer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SÝKORA Antonín - TREŠL Miroslav, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.