Lány přejely oslabený Zavidov. Bez hráčů a gólů to nejde, říká Petr Čech


Branky


8. J. Matějka , 19. I. Rybář , 57. O. Humr , 85. O. Humr
0

SK Lány poprvé v jarní části sezóny nastoupili na domácím hřišti stadionu Vlastimila Švolby. Přivítali na něm hráče ze Zavidova, ale pohlídat body doma se Lánským bez velkého problému podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dnešnímu zápasu přijeli hosté ze Zavidova v oslabení a ještě jich bylo pouze deset. V základu musel nastoupit hráč, kterému je přes padesát let, aby nehráli v devíti lidech. Domácí to samozřejmě dobře věděli a podle toho i začal první poločas. První šance domácích přišla velmi brzy, v 8. minutě dostal domácí útočník míč za obranu, posunul ještě na Matějku, který již dával do prázdné branky 1:0. Pak se hra přelévala od vápna k vápnu, domácí se snažili nakopávanými míči dostat do brejků, což se jim povedlo v 19. minutě, kdy se dostali do vápna a Rybář prostřelil brankáře Štillera umístěnou střelou, 2:0.
Poté přišly velké chvíle rozhodčích a ofsajdové posuzování vůbec nefungovalo, nikdo nic nemával. Když už ofsajd nebyl, tak byl zase odmávaný. Další akce ze strany rozhodčích přišla při faulu na Čechína ml., který si ve vápně zpracoval míč a domácí obránce ho skopnul, bohužel hlavní vytáhl faul za hranici velkého vápna a bez karty. Při další akci si Čechíno ml. prohodil míč přes obránce, který skluzem nezasáhl míč a vjel pod nohy našeho útočníka, zde se píšťalka neozvala vůbec. Další akce byla ze strany Lán, kdy si domácí útočník zpracoval míč ve vápně, obránce Zavidova dostoupil souboj později a útočníka podkopnul, ani zde se píšťalka neozvala. Nakonec přišla v prvním poločase další akce hostů, kdy po pravé straně dostal míč Zuda, zatáhl po lajně k vápnu, kde přihrál míč na Čechína ml., ten si míč zpracoval a než stačil vystřelit, byl faulován, zde rozhodčí odpískal první penaltu a bez karty. K míči se postavil Čech st., ale skvělý gólman Novák střelu vystihl a vyškrábl od tyčky na roh.

V druhém poločase začali hrát Zavidovští otevřenější fotbal a zkoušeli stav zkorigovat, šance se jim ale nepovedly proměnit, a tak přišly tresty v podobě dvou gólů od Humra. Domácí tak získali po vítěýství 4:0 důležité body do tabulky okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka: Zavidov B přijel pouze s deseti hráči. Když jsme to zjistili, tak jsme byli na jednu stranu rádi a na druhou jsme věděli, že proti deseti se hraje vždy špatně. Nezalekli jsme se a v desáté minutě jsme vstřelili první gól. Do poločasu jsme přidali ještě jeden. Do druhé půle jsme nastoupili s vidinou vstřelit co nejdříve třetí gól a dohrát utkání s klidem a na jistotu. Oproti tomu jsme faulovali ve vápně z čehož byla odpískaná penalta. Skvělý gólman Luboš Novák penaltu vystihl a chytil. Do konce jsme přidali ještě dvě branky na konečný stav 4:0. Dovolím si říct, že jsme druhý poločas měli pod kontrolou.

FC 05 Zavidov B
Petr Čech st.: K dnešnímu zápasu není co moc říci, přijelo nás na zápas deset a to bohužel v okresním přeboru je hodně špatné. Nicméně i tak musím klukům, kteří byli na hřišti poděkovat za bojovnost a za to že zápas odehráli. Bohužel se k nám štěstí nepřiklonilo, neproměnili jsme penaltu a kontaktní gól nepřišel ani po velkých šancích. Pokud bychom dnes hráli v naší sestavě, věřím, že bychom odjížděli s plným počtem bodů, bohužel, bez hráčů a gólů to nejde. Jsem z toho hodně zklamaný.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.