Senomaty rozhodovaly až v posledních deseti minutách


Branky


0

Na perfektně upraveném pažitu přivítaly Senomaty tým Sokol Janov, který nastoupil v oslabené sestavě. Výsledkovou tabuli zdobily dlouho jen nuly, nakonec se ale domácím podařilo rozhodnout dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po celý zápas byl aktivnější celek domácích, kteří šli viditelně dravěji za vítězstvím na domácí půdě. Hráči Senomat měli rychlejší start na balón a udávali většinu času tempo zápasu. Hostům se povedlo uhlídat hlavní nebezpečí, kterým je druhý nejlepší střelec okresu Vávra a nula na ukazateli skóre se jim povedla udržet až do 80. minuty. V té se shodou šťastných tečí dostal k míči domácí Karnold a střelou, která sotva přešla brankovou čáru se mu podařilo otevřít skóre utkání, 1:0. Následovala hra vabank, při které stejně jako v minulém utkání v Olešné obdrželi hráči Janova druhou branku z kopačky Katony a ten tak rozhodl o osudu utkání. SK Senomaty tedy nakonec úspěšně urvaly výhru 2:0.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - SEDLÁČEK Petr, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.