1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolešovicím se opět nezadařilo


Branky


0

Český lev se musel znovu vypořádat s hodně nekompletní sestavou, jak v důsledku zranění, tak především díky neochotě a tristnímu přístupu některých hráčů. Proti Olešné tak nastoupili hráči, kteří zatím mají o fotbal v Kolešovicích zájem a nutno říci, že nebýt hráčů B-týmu, nemuselo se v sobotu na kolešovickém stadionu utkání o hodně důležité body ani hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Až do 65. minuty to byl ze strany ČLK celkem povedený výkon, který korunoval krásnou brankou v 32. minutě D. Polánek a otevřel tak skóre, 1:0. Jedinou nebezpečnou situaci před brankou Herinka vyřešil kolešovický gólman skvělým zákrokem a nepustil hosty ke srovnání stavu.

I po změně stran pokračoval Lev ve stejných kolejích. Jasné šance ale nedokázali zužitkovat, nejdříve J. Polánek a o chvíli později ani Ridzoň. V 65. minutě přišel rozhodující moment utkání. Houška i s přispěním mokrého terénu sestřelil upostřed hřiště Telváka a poprávu musel ze hřiště. Červenou kartu měl za chycení pod krkem obdržet i Pakši, to však jinak dobře pískající sudí Titlbach, přehlédl. Hosté početní výhodu ihned trestali. V 67. minutě uklidil centr z levé strany ve skluzu Helebrant, 1:1. Domácím rychle docházely síly a bohužel nebylo kým hru oživit. Zdecimované Kolešovice tak nedosáhly ani na bod, když se v závěru po závaru před Herinkem nejlépe zorientoval Pakši a stanovil tak konečné skóre utkání, 1:2.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Michal Štícha: Jsme až po uši namočeni v boji o záchranu, ale to si zřejmě uvědomuje jen pár lidí. Zraněným hráčům nemůžeme nic vyčítat. Problém je jinde ve hráčích co mají problém s disciplínou a především ti, kterým je fotbal v Kolešovicích lhostejný. Pak musí nastupovat hráči z B -týmu, kterým je třeba poděkovat, protože bez nich by se nehrálo.




Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - P. Matějovský [-] , J. Kovář [-] , O. Ridzoň [-] - M. Stiska [-] (70. T. Rychtařík [-] ) , M. Houška [-] , J. Polánek [-] , M. Štícha [-] , J. Holeček [-] - D. Polánek [-] - D. Javůrek [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - M. Sládek [-] (46. R. Jiránek [-] ) , M. Šutera [-] , P. Telvák [-] , M. Pakši [-] , L. Helebrant [-] , J. Procházka [-] , M. Ličman [-] , M. Vodrážka [-] (46. F. Mucha [-] ) , A. Hlavsa [-] , M. Telvák [-]

ŽK: 53. M. Houška - 71. M. Pakši , 90. P. Telvák , 90. J. Procházka . ČK: 65. M. Houška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ŘÍHA Michael, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.