V. Fiala 27.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jeseních tentokrát nebyla nouze o červené karty


Branky


0

Tým FK Hředle v sobotu zavítal na hřiště v Jesenicích. Druhý poločas přinesl už jen jeden gól, ale o to více červených karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu začal z obou stran opatrně. Obě mužstva jakoby čekala, s čím přijde soupeř. I tak branka přišla brzy. Bethel vybojoval míč, který předal Hrbkovi, který vysunul do křídla D. Šmída, jehož centr dokázala domácí obrana odvrátit na rohový kop. Ten Vodrážka naservíroval přesně na hlavu Houdka a hosté vedli 0:1. Hředelští se uklidnili a byli aktivnějším týmem. Toho také dokázali náležitě využít, když vystihli rozehrávku domácí obrany a rychlý brejk proměnil v 15. minutě s přehledem Bechner, 0:2. Domácí se před branku dostávali těžko a hrozili pouze z dálky nebo ze standardních situací. S tou první si ještě Malinovský dokázal poradit. S druhou však již ne a domácí V. Fiala dokázal využít nedůrazu celé obrany a míč dostat do sítě, 1:2. Tím dostal domácí do hry a ti se přeci jen dostávali před branku Malinovského více. Smůla pro domácí nastala po další standardce, když trestný kop Šťastného skončil na břevně branky hostí. Poločas tak skončil těsným vedením Traverzy.

Hostům patřil hned úvod druhého poločasu. Trestný kop Vodrážky našel hlavu Bethela a v hostujícím týmu bylo o poznání veseleji, 1:3. Když za pět minut neudržel nervy na uzdě domácí V. Fiala, bylo to s akciemi domácího týmu na pováženou. Jeseničtí se již jen zřídka dostávali na polovinu soupeře, který držel míč na svých kopačkách a čekal na chybu domácího týmu. Vzruch tak přinesla až 71. minuta, kdy hostující Hamouz podruhé žlutě fauloval a putoval pod sprchy. Aby mu při cestě nebylo smutno, putoval s ním i Jesenický Zorro mstitel Pacourek. Od té chvíle se hrálo již jen na jednu branku a to domácí. Šancí za zbylých dvacet minut bylo o mnoho více, než za celých sedmdesát minut. Jenže Vodrážka selhal minimálně ve třech, v dalších selhal Bethel a i Bechner s Davidem Šmídem a Slámou, měli více než slušné příležitosti. Jejich slabá koncovka a brankář domácích Řehoř byly proti navýšení skóre.


Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář: Naprosto zasloužené tři body, po asi nejlepším výkonu jara. Jen ta koncovka ..... Pro domácí vzhledem k závěru utkání je výsledek ještě hodně milosrdný. Teď hlavně se dobře připravit na další zápas a nepřipustit žádné podcenění soupeře.



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. Altman [-] , P. John [-] , J. Mutínský [-] (80. J. Beneš [-] ) , Z. Balý [-] - P. Šťastný [-] , S. Pfejfer [-] (85. Z. Fiala [-] ) , F. Horvát [-] , M. Pacourek [-] - D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] -

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Šmíd [-] , D. Rais [-] (50. M. Pichnarčík [-] ) , B. Amauwah [-] , D. Bechner [-] , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] , P. Hrbek [-] , J. Hamouz [-] , P. Houdek [-] , M. Somol [-]

ŽK: 37. M. Pacourek - 28. P. Houdek , 32. M. Somol , 52. J. Hamouz . ČK: 52. V. Fiala , 71. M. Pacourek - 71. J. Hamouz .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: DĚDEK Josef - TICHÝ Martin, DĚDKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.