0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:00

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle rozhodly utkání až v penaltách


Branky


0

Traverzáři zavítali dnes dopoledne na hřiště Zavidova. I přes několik šancí v utkání nepadl ani jeden gól, rozhodovaly až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve svižném tempu, ale šance nepřicházely ani na jedné straně. Vše buď končilo na velkém vápně, nebo v náruči brankářů. První velkou velikou šanci měli hosté, ale brankář M. Štiller na dvakrát míč zneškodnil a vyrazil na rohový kop. Pak se hra uklidnila, místy to sice bylo ostřejší, ale to k fotbalu patří. Ve 35. minutě se před hostujícím brankářem objevil sám D. Devera, ale než se mu povedlo zkrotit míč na svoje kopačky, tak ho dostoupil obránce a střelu do branky zablokoval. Poločas skončil 0:0.

Do druhého poločasu lépe vkročili hosté, ale i přes dobré šance, které po rohových kopech měli, pokračovali stále bez gólového efektu. Hra se více rozkouskovala, bylo místy více diskuzí mezi hráči než fotbalu. Druhý poločas přinesl dvě velké šance pro domácí, kdy dvakrát K. Loula poslal do zakončení Čechína ml., ten ale při první šanci trefil pravou tyč a při druhé míč vyrazil brankář V. Malinovský na roh. Další jiné šance nepřišy, a tak zápas skončil 0:0 a šlo se na penalty.

 

Tam již byli lepší hosté, přeci jen penalty jsou taková otevřená loterie. Kdy se ne vše povede, Zavidovští dvakrát nedali, za hosty proměnili všichni, a tak druhý bod získali hosté.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Petr Čech: Dnes to byl hodně velký boj z obou stran. Šancí na skórování bylo minimum. Bohužel štěstí se k nikomu dnes nepřiklonilo. Remíza je asi spravedlivá, i když jsme v prvním poločase byli určitě lepším celkem. Měla být i penalta, bohužel rozhodčí to viděl jinak, ale to někdy k fotbalu taky patří. V druhém poločase už to na krásu fotbalu moc nebylo. Musím poděkovat klukům za bojovnost.

FK Hředle
Jan Sklenář: Věděli jsme, že nás nečeká v Zavidově nic jednoduchého a to se potvrdilo. V prvních třiceti minutách byl Zavidov jednoznačně lepším týme, ale paradoxně jsme gólovku měli my, kdy hlavičku Houdka Štiller vyrazil. Druhý poločas jsme začali aktivněji my a měli velmi dobré šance po rohových kopech. Bechner ani Bureš bohužel pro nás neproměnili. Po hodině hry náš tlak polevil a lepší byl znovu soupeř. Z toho pramenily dvě šance Čecha ml.. Přes další náznaky na obou stranách branka nepadla a tak došlo na pokutové kopy. V nich jsme byli bezchybní a získali tak bod navíc.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - A. Špička [-] , D. Štiller [-] , K. Loula [-] , P. Čech st. [-] , P. Čech ml. [-] , Z. Šmíd [-] , V. Geier [-] , P. Pešek [-] , D. Devera [-] (76. R. Štiller [-] ) , M. Zuda [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Došek [-] , V. Šmíd [-] (81. D. Šmíd [-] ) , T. Bureš [-] , B. Amauwah [-] , D. Bechner [-] , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] , P. Hrbek [-] , P. Houdek [-] , M. Somol [-]

ŽK: 18. P. Čech st. , 48. K. Loula , 51. A. Špička - 17. D. Bechner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - KOZÁK Lubomír, SOSNA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.