2:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolešovice měly v poločase proti rakovnickému SK našlápnuto k pořádnému překvapení


Branky


0

Klopýtnutí rezervy SK Rakovník v sobotním zápase 16. kole OP na hřišti Lva Kolešovice může na první místo tabulky katapultovat rozjeté Hředle. Stačí k tomu "maličkost", aby přivezly v neděli ze Zavidova plný počet bodů. Přitom mohlo být pro SK ještě hůře, v poločase svítilo na výsledkové tabuli dvougólové vedení pro domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Zápas otevřela v 9. minutě úvodní akce domácích, D. Polánek vybídl ke skórování Roubíka, který obstřelil Hrbka, 1:0. Poté byl v dobré šanci hostující Kaňák, ale minul. Ve 21. minutě se po pěkné individuální akci prosadil D. Polánek, 2:0. Po akci Bohatého a M. Tvrze byl Ludvík sám před brankářem, ale míč mu skočil, tak vystřelil nad. Ve 40. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto. Roubík šel sám na Hrbka. Neproměnil.     V 52. se po standardní situaci prosazuje Plaček hlavou, 2:1. Hosté tlačili a domácí se spoléhali na rychlé brejky v čele s D. Polánkem. Po akci domácích se v 60. minutě ocitl sám před Hrbkem Holeček, ale v dobré pozici Hrbka neprostřelil. O deset minut později v dobré pozici po vybídnutí Hertla neuspěl ani M. Tvrz - střela vedle. V 77. minutě se po standardní situaci prosadil P. Tvrz po přiklepnutí od Kýzla a bylo srovnáno, 2:2. V 91. minutě byl v nervózním duelu vyloučen M. Tvrz za kritiku rozhodčího, který chtěl nastavit jen jednu minutu, přestože hra byla často přerušována z důvodu ošetřování hráčů.   Šťastnějšími byli nakonec hosté a odvezli si po penaltách z Kolešovic výhru.


Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Michal Štícha: Sehráli jsme asi zatím nejlepší zápas v sezóně. Vedoucí tým tabulky asi očekával mnohem jednodušší průběh. V první půli jsme byli lepší a hosty jsme nepustili do žádné gólové šance. Naopak poločasové vedení 2:0 bylo pro soupeře ještě milosrdné. Třetí, a troufnu si říct rozhodující gól mohl vstřelit ještě ve druhé půli Holeček, nebo Roubík, to se bohužel nepodařilo a hosté dokázali utkání zremizovat, po celkovém průběhu zaslouženě. Podali jsme výkon, od kterého se můžeme do zbytku zápasů odrazit.

SK Rakovník B
Marek Tvrz: Věděli jsme, že nás tady nečeká lehké utkání. Kolešovice jsou především v domácím prostředí na těžkém terénu a bouřlivými diváky nepříjemným soupeřem. To se také ukázalo v průběhu první půle, kdy jsme se nedokázali pořádně dostat do hry a dostali se do dvoubrankového deficitu. Druhá půle byla již lepší. Jsem rád, že nakonec vezeme body dva, i když já jsem udělal velkou hloupost a připravil jsem se o zápas s Olympií, na která jsem se těšil celou zimu. Tato skutečnost mi radost ze zisku dvou bodů hodně kazí. Ale za hloupé gesto si musím odpykat trest.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Jelen [-] - P. Matějovský [-] , O. Ridzoň [-] , P. Barthel [-] , J. Vician [-] - M. Houška [-] (74. T. Rychtařík [-] ) , M. Štícha [-] , P. Jankura [-] , J. Holeček [-] (71. J. Polánek [-] ) - D. Polánek [-] , P. Roubík [-] -

SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - Z. Červený [-] (73. M. Jirásek [-] ) , M. Cibulka [-] , J. Plaček [-] , P. Vydra [-] - P. Kýzl [-] , R. Hertl [-] , K. Kaňák [-] , T. Ludvík [-] (45. P. Nováček [-] ) - P. Bohatý [-] (65. P. Tvrz [-] ) , M. Tvrz [-]

ŽK: 68. M. Houška - 29. M. Tvrz , 30. R. Hertl . ČK: 91. M. Tvrz .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KAVÁLEK Michal, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.