3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly i přes posily v týmu hostů doma Semomatům


Branky


0

Dnes přivítali Senomatští soupeře ze Zavidova. Zápas byl podstatně jiného kalibru, než minulý týden s Olešnou. Zavidovští posilení o několik hráčů z A mužstva se hned od začátku ujali balónu a diktovali tempo. Přesto ale Berani slaví další domácí body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově vyrovnaný první poločas

První šance patřila posíleným hostům, kdy Ryšavý pálil zpoza vápna a brankář "Beranů" Kučaba musel vytáhnout výborný zákrok, aby balón vytěsnil alespoň na břevno. Jenže záhy zaváhala zavidovská obrana, Jakub Vávra se prosadil přes dva obránce a nakonec obhodil i gólmana, 1:0. Poté se hra vrátila opět do starých kolejí, kdy Zavidovští drželi balón, ale Senomatští je v podstatě nepouštěli do žádných vyložených šancí. Hosté se vyrovnání dočkali až tesně před půlí, kdy Trešlovi nevyšla klička na polovině hostů a Ždánský se po pravé straně utrhl do brejku, nádherně našel ve vápně naběhnutého Ryšavého, který již zakončoval do prázdné branky, 1:1. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Druhá část byla v režii domácích

Druhá polovina byla o snaze hostů zdolat senomatskou obranu. Ta byla ale výrazně proti, navíc jeden z brejků přinesl podle otřrpaného úsloví "nedáš, dostaneš" radost pro domácí. Kodeš se po vhazování uvolnil na levé straně a přihrál nové jarní posile Vojtěchu Kuklovi, který zpoza vápna bodlem zaskočil Štillera v brance a zvýšil na 2:1. Další vývoj zápasu byl opět již podlé zaběhlého scénáře, jen ku škodě hostů jejich převaha končila víceméně  vždy před šestnáctkou domácích. A tak přišel další gól domácích, kdy kapitán Martin Karnold dostal nádherný balón od Vojtěcha Kukly, který zatáhl do vápna, posadil nejdříve drze "na zadek" obránce, pak i gólmana a zvýšil již na 3:1. V té chvíli uř chybělo jen pár minut do konce a konečný výsledek již žádně změny nedoznal. Senomaty tak mohou slavit plný bodový zisk i z druhého domácího zápasu a začínají putovat tabulkou směrem ke klidnějšímu středu.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - D. Zápal [-] (79. M. Jelínek [-] ) , M. Karnold [-] , J. Vávra [-] , V. Kukla [-] , A. Polcar [-] , M. Hudák [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , J. Tajbl [-] (72. M. Sailer [-] ) , R. Trešl [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - P. Čech st. [-] (89. R. Štiller [-] ) , V. Ryšlavý [-] , M. Dvořák [-] , L. Plincner [-] , P. Čech ml. [-] , D. Žďánský [-] , V. Geier [-] , P. Pešek [-] , J. Kraus [-] , M. Zuda [-]

ŽK: 21. J. Tajbl , 30. J. Kodeš , 87. M. Karnold - 36. J. Kraus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brda Jan - ŠPIDRA Marek, DĚDEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.