1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hosté si odvezli pouze červenou kartu


Branky


0

Body zůstaly doma v roukou Traverzářů. Favoriti z týmu FK Hředle byli aktivnější hned od hvizdu sudího, kterým zahájil utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K jedinému gólu přispěl trestný kop

Do utkání vstoupil aktivněji domácí favorit z čehož pramenila i první šance Vitnera, který ji neproměnil. Bohužel to byla jeho jediná akce v zápase, protože se zraněním musel odstoupit již po čtvrthodině hry. Branka přišla chvíli na to. Průnik Slámy zastavil jen za cenu faulu Krůta, za což byl potrestán žlutou kartou.  K trestnému kopu se postavil Hamouz a přesnou střelou do horního rohu branky dostal domácí do vedení, 1:0. Navýšit skóre mohl V. Šmíd, jeho střela orazítkovala pouze tyč Řepkovy branky. Další výbornou příležitost zmařil Houdkovi Z. Řepka jenž vytěsnil jeho přesnou hlavičku na rohový kop. Hosté se nedostávali na polovinu Traverzy skoro vůbec a když už ano, žádné nebezpečí Malinovského brance nehrozilo. A když své velmi solidní příležitosti neproměnil ani Bethel, Minařík ani Bechner, šlo se do kabin s hubeným skóre.

 

Druhý poločas přinesl jen potrestání Řepky

Kdo čekal, že druhý poločas domácí rozhodnou byl zklamán. Domácí sice pokračovali ve své převaze, ale i další více než solidní šance zůstaly nevyužity. Lišany se snažily být ve druhém poločase aktivnější, ale nebezpečí pro Malinovského opravdu neznamenaly. A tak si Malinovský zavařil sám, když tak dlouho otálel s rozehrávkou až nakonec trefil dobíhajícího hostujícího Hamouze. Odražený míč branku minul. Ani toto varování domácí tým neprobudilo k lepšímu výkonu a tak mohly Lišany trestat. To Jelínek uprchl svým strážcům a svůj únik zakončil střelou, která skončila na tyči. Domácí nadále ovládali hru, ale koncovka byl kámen úrazu. Bethel nevyužil velikého zaváhání Z. Řepky, který mu vyhodil míč přímo na nohu a branku ani netrefil. Hosté se osmělili ještě jednou a střela hostujícího hráče jen o pár decimetrů minula domácí branku. V 83. minutě si vybral další slabší chvilku hostující brankář Z. Řepka - tentokrát "oslovil" svojí rozehrávkou Slámu, který mu udělal kličku a tak hostujícímu brankáři nezbývalo nic jiného než domácího hráče stáhnout za dres. Pokutový kop a červéná karta byl jasný a jediný možný výrok sudího Kaválka. K pokutovému kopu se postavil Hamouz, ale jeho lajdácky kopnutou penaltu L. Řepka, který nahradil svého bratra, v poklidu lapil. Hosté vycítili šanci a zkusili otevřít více hru. Do žádné větší akce se však nedostali. To domácí byli ještě ve dvou solidních příležitostech, ale koncovka byla žalostná. A tak utkání skončilo nejtěsnější výhrou domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář: Dnes může vládnout spokojenost se třemi body. Čím více se posouval čas, tím byla naše hra horší. Bez pohybu a navíc se žalostnou koncovkou. Takové šance prostě musíme proměňovat. Hosté se dostali, když to přeženu třikrát na naši půlku a vždy to smrdělo. Body zůstaly spravedlivě v Traverza aréně, ale takový výkon nemůže za týden stačit.

SK Lišany
Václav Švelch: Zápas z naší strany nesl všechny znaky duelu týmu bojujícího o záchranu na půdě druhého mužstva tabulky. Nedokázali jsme zopakovat výkon z minulého týdne v Zavidově, nechali se zatlačit a v první půli hráli ustrašeně a proti rychle přistupujícím domácím hráčům dopředu nic nevymysleli. Ale prohrát ve Hředlích nejtěsnějším rozdílem není ostuda. Samozřejmě, kdyby byli domácí produktivnější, bylo vy skóre určitě vyšší. Na druhou stranu mělo utkání náboj až do konce a kdyby se ujala Jelínkova tyč nebo tutovka V. Hamouze bezprostředně po neproměněné hředelské penaltě, také jsme si mohli bodík odvézt.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - B. Amauwah [-] (88. M. Pichnarčík [-] ) , D. Bechner [-] , V. Šmíd [-] (74. D. Šmíd [-] ) , A. Vitner [-] (17. H. Minařík [-] ) , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] , P. Hrbek [-] , J. Hamouz [-] , P. Houdek [-] , M. Somol [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - R. Žalud [-] , V. Procházka [-] (74. L. Zouplna [-] ) , L. Krůta [-] , M. Chládek [-] - V. Hamouz [-] , P. Bičík [-] (45. M. Bagi [-] ) , L. Řepka [-] , F. Štědronský [-] - J. Jelínek [-] , J. Hamouz [-] -

ŽK: 72. V. Šmíd - 19. L. Krůta . ČK: 83. Z. Řepka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KAVÁLEK Michal - SEDLÁČEK Petr, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.