4:1
(2:0)
90. A. Jelen
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v podobě výhry Pavlíkova


Branky


20. A. Bureš , 30. T. Hink , 54. L. Polcar , 70. A. Bureš - 90. A. Jelen
0

Dnes naše redakce vyrazila do terénu, a to konkrétně na pavlíkovské hřiště. Kromě příjemného překvapení v podobě výborné klobásy, nás udivil i výsledek utkání a nasazení domácích hráčů ve hře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zakončení byl silnější Pavlíkov

V prvním poločase se týmy v útocích na bránu střídaly, až to vypadalo, že zápas skončí remízou a budou rozhodovat penalty. Mezi první povedené střely patřila ta Tomáše Hinka v 6. minutě, kdy levačkou roztočil balón, který ale těsně obletěl tyčku z vnější strany. Další dvě šance byly v režii Kolešovic, nejdříve narazil Štícha Polánkovi, ale pohotový Martin Brož balón vyrazil. Následující šanci si krásně připravil Jaroslav Daniš, který obehrál tři hráče, bohužel ale sám před bránou střílel jen do brankářových rukavic. O tři minuty později začalo být rušno na druhé straně hřiště, Adam Bureš využil šance, když Michal Štícha zvedal ruce na znamení ofsajdu, a prorazil si cestu až k před gólmana, Štícha se pokusil ještě situaci zachránit, ale vystřelený míč kolem něj proletěl a Pavlíkov otevřel skóre, 1:0. O deset minut později se po rohovém kopu prosadil před bránou Tomáš Hink a zvýšil na 2:0. S tímto výsledkem se šlo i do šaten.

Bojovnějšími zůstali stále domácí

V prvních deseti minutách hrozily Kolešovice, nejdříve byl Polánkův únik zmařen čistým skluzem Brože a následně měl ještě šanci Bauer, který ji také nedotáhl do úspěšného konce. Do svých "rukou" si to tak vzal změnu skóre pavlíkovský Lukáš Polcar, nádherně obešel tři hráče a vymetl šibenici za Matějovským, 3:0. V 64. minutě měl šanci na další gólový "zářez" Hink, ale o zvýšení vedení se postaral až Adam Bureš. Ten z nevinné akce rezjeté Tomášem Gebhartem dokázal zalobovat balón až brány a bylo to už 4:0 pro pro domácí. Kolešovice ke konci utkání zaznamenaly nejprve červenou kartu za nesportovní chování Jaroslava Daniše a v poslední minutě i čestný úspěch. Antonín Jelen utáhlou střelou z 25 metrů mířil přesně do šibenice. Nicméně výsledková tabule ukazovala po záverečném hvizdu rozhodčího jasnou výhru Pavlíkova 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Luboš Gebhart: My jsme si v pátek na tréninku stanovili jasně taktiku, co chceme hrát a to jsme dodrželi. Bojovali jsme a museli jsme potvrdit na domácím hřišti tři body.




Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - V. Fekete [-] (80. P. Hamouz [-] ) , T. Hink [-] (73. L. Konopásek [-] ) , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] (68. T. Gebhart [-] ) , L. Gebhart [-] , A. Bureš [-] , K. Novák [-] (81. R. Brož [-] ) , D. Franěk [-] , L. Kříž [-] , M. Brož [-]

Český Lev Kolešovice
M. Matějovský [-] - P. Němec [-] (29. O. Ridzoň [-] ) , P. Matějovský [-] , J. Vician [-] , M. Štícha [-] (46. J. Kovář [-] ) - M. Stiska [-] (68. J. Holeček [-] ) , P. Bauer [-] (61. A. Jelen [-] ) , P. Barthel [-] , J. Daniš [-] - M. Houška [-] (71. T. Rychtařík [-] ) , D. Polánek [-] -

ŽK: 72. P. Barthel , 76. J. Daniš . ČK: 85. J. Daniš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.