2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty v prvním kole udržely body doma


Branky


0

Dnešní zápas mezi SK Senomaty a FC Olešná se odehrával sice v celkem poklidném tempu, ale zato až s překvapivě jasným průběhem. Fanoušci možná očekávali, že podle postavení v tabulce to bude snadná výhra pro Olešnou, jenže opak byl pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl žádné góly

První poločas ještě Olešenští dokázali držet krok a dokonce si vypracovali velkou šanci, kdy již utočníci překonali gólmana, tak ale dobře zaskočil Kodeš na brankové čáře a balón odehrál do autu. Bohužel to byla jejich jediná šance za celý zápas. Ostatní šance se už odehrávali jen na druhé straně. První poločas jich až tak moc nebylo, za zmínku snad stojí jen centr z levé strany, kdy se k hlavičce dostal Robert Trešl a balón vracel před branku na naběhnutého kapitána Martina Karnolda, který přestože se natahoval, co mu síly stačily, na balón nedosáhl. Poté střela Míry Jelínka po zpětné přihrávce Kuby Vávry, která ale bohužel skončila těsně nad brankou. A tak poločas skončil smírně 0:0.

Druhá polovina utkání patřila domácím

Druhý poločas se víceméně hrálo jen na jednu branku. Senomatští balón drželi bez obtíží na svých kopačkách, ale často jen po vápno. Až jejich tlak vyústil v 1. branku, kdy se prosadil Jakub Vávra, po vybojovaném bálonu, 1:0. Sice jeho 1. střelu ješte Fiedler vyrazil, ale bohužel jen zpět k Vávrovi, který se krásně do odraženého balónu položil a byť to nebyla jednoduchá střela, tak z voleje balón umístil zpět přesně k tyči. Následovaly pokusy Havla, Karnolda a opět Vávry, ujmul se až pokus ze standardní situace, rohu, kdy se po souboji a vyražení Fiedlera prosadil David Zápal a zvyšoval již na 2:0. Hosté se sice ještě snažili reklamovat, že balón nepřešel brankovou čáru, ale rozhodnutí lajnového sudího Sixty a hlavního Kučery bylo jednoznačné. Další góly již nepřišly, přestože domácí k nim měli ještě několik příležitostí, a tak zápas skončil výsledkem 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jaroslav Kodeš: "Odehráli jsme velice slušný zápas, ale to stejné mohu říci i o hostech. Nutno podotknout, že k celkově vydařenému zápasu přispěli nemalou měrou i fanoušci a hlavně přesný a nestranný výkon rozhodčích"




Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - M. Jelínek [-] (50. D. Zápal [-] ) , M. Karnold [-] , J. Vávra [-] , V. Kukla [-] , A. Polcar [-] , M. Hudák [-] , P. Katona [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , R. Trešl [-] (85. M. Sailer [-] )

FC Olešná
V. Fiedler [-] - L. Helebrant [-] , M. Ličman [-] , M. Vodrážka [-] - P. Kollmann [-] , M. Sládek [-] , J. Procházka [-] , T. Procházka [-] - M. Šutera [-] , J. Karas [-] - T. Pavlíček [-] (67. Z. Kandler [-] )

ŽK: 76. M. Karnold - 28. J. Karas , 73. Z. Kandler , 88. J. Procházka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUČERA Jiří - BREJNÍK Aleš, SIXTA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.