Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí měli problém dostat balón za Ráce


Branky


0

První jarní kolo svedlo proti sobě dva úspěšné pohárové účastníky, kteří se nejen potkají ve finále poháru okresního fotbalového svazu, ale shodně do něj přešli přes papírové favority. Diváci byli jistě zvědaví, jestli týmy přenesou formu z poháru i do zápasů o body. Přestože výsledková tabule ukázala po devadesáti minutách těsnou výhru pro domácí tým FK Kněževes, Radek Vaníček by si vzhledem k počtu šancí představoval gólů pro svůj tým daleko více. Jenže proti byl Ladislav Rác v brance Lužné, díky kterému byl rozdíl skóre tentokrát jednogólový.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání otevřel L. Kozák, který hned ve druhé minutě poslal domácí do vedení. Hráči Kněževse měli spoustu šancí, které ale trestuhodně neproměňovali. Buď ztroskotali na gólmanovi Lužné nebo zvonily tyčky. Pohrdání šancemi nemohlo véct k ničemu jinému, než k vyrovnávací brance, kterou měl  na svědomí Stanislav Fronk. Jan Vrábík to tak ale dlouho nenechal. Tři metry od rohu vápna poslal centr tak "šikovně", že zapadl přesně do šibenice, za překvapeného Ladislav Ráce, který střelu podcenil a pak už gólu nešlo zabránit. Balón skončil za jeho zády a bylo to 2:1. Utkání pokračovalo ve stejném duchu a následovalo opět několik šancí, ale ty končili jen v rukou hostujícího gólmana, který si po podceněném centru dával mnohem větší pozor. Kněževes měla po zbytek zápasu  tlak, ale branková účet navýšila až v 70. minutě, když šel Kozák sám na bránu, byl úspěšnější než v několika zahozených šancích předtím, a tentokrát Ráce už prostřelil, 3:1. Deset minut před koncem snížil Jan Kolínský na 3:2, ale žádné drama už se nekonalo, Kněževes si těsné vítězství pohlídala.

Finále poháru tak bude i zajímavou odvetou a uvidíme, jestli se Lužné podaří Kněževsi oplatit porážku, která by mohla vynahradit ztrátu tří bodů z tohoto utkání, kde hosté tahali za kratší konec provazu.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Radek Vaníček: Mrzí nás neproměněné šance, díky kterým jsme nevyhráli vyšším rozdílem. Byli jsme celý zápas lepší, ale stálo při nich štěstí. Kdybychom vyhráli 5:0, tak se nikdo nedivil. Musím pochválit Láďu Ráce, i když jsme ho z velké části trefovali my.




Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , M. Kutílek [-] (70. R. Vaníček [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , L. Kozák [-] (77. R. Čihař [-] ) , K. Hrubý [-]

TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - D. Kopernický [-] , J. Staněk [-] (64. J. Sláma [-] ) , P. Staněk [-] , J. Dolhý [-] - J. Špička [-] (89. K. Krumhanzl [-] ) , S. Fronk [-] , J. Kolínský [-] , R. Grill [-] - J. Vejvoda [-] , R. Šnajdr [-]

ŽK: 25. R. Šnajdr .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - TREŠL Miroslav, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.