O. Humr 71.
1:5
(0:3)
6. M. Tvrz
23. M. Tvrz
29. M. Tvrz
49. R. Hertl
75. R. Hertl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřiště v Rynholci patřilo Tvrzovi, Rakovník v souboji proti týmu SK Lány potvrdil roli favorita


Branky


71. O. Humr - 6. M. Tvrz , 23. M. Tvrz , 29. M. Tvrz , 49. R. Hertl , 75. R. Hertl (p.)
0

V prvním kole se urodilo nejvíce gólů při utkání mezi SK Lány a SK Rakovník, které bylo sehráno na umělé trávě v Rynholci. Nejvýraznějším hráčem byl jednoznačně nezastavitelný Marek Tvrz, kterému stačilo 30 minut, aby si na účet připsal svůj první jarní hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrz se blýskl čistým hattrickem už v první půlce

První půli se hrálo především na polovině Lán, když hosté drželi míč na svých kopačkách a kombinovali. První přiležitosti k otevření skóre mělí ale paradoxně domácí, když nejprve neuspěl Švolba sám před brankářem a ani jeho pozdější centr na spoluhráče Humra gólem neskončil.

První gól tak padl v 6. minutě do sítě Lán. Po kombinační akci vysunul Červený M. Tvrze do samostatného úniku a střela okolo brankáře znamenala pro hosty vedení 0:1. Další šance opět patřila aktivnímu Tvrzovi, který ve 23. minutě sebral odražený míč, zbavil se obránce a bombou na zadní tyč překonal brankáře podruhé, 0:2. Pár minut poté vysunul Hertl nádhernou kolmicí opět Tvrze, který i druhý samostatný únik přetavil v branku. Prudkou střelou na přední tyč nedal brankáři šanci a bylo to už 0:3. Další šanci připravil už  Hertl v 36. minutě pro Kaňáka, ale ten na míč hlavou nedosáhl.

 

Rakovničtí v druhé části utkání polevili, ale převahu i tak potvrdili

V druhé půli bylo jednak znát, že se SK Rakovník uspokojilo s vedením 3:0, hřáči přestali běhat a kazili a také se přeci jen zlepšila hra domácích, kteří dokázali podržet balon a lépe si vyhovět. Přesto se po volném kopu od postranní čáry podařilo Hertlovi s pomocí teče obránce na zadní tyči zvýšit vedení na 0:4. V 71. minutě přišla na řadu také konečně radost v podobě gólu prod domácí. Po zmatcích v obraně a zaváhání Cibulky se uvolnil Humr, přehodil brankáře a doklepl míč do prázdné branky, 1:4. Dvě minuty poté zafungovala opět spolupráce z prvního poločasu, Hertl vysunul Tvrze do samostatného úniku, ten svoje sólo z poloviny hřiště zakončil mazácky střelou na zadní tyč, jenže domácí brankář jí reflexivně vyrazil! V 75. minutě byl ve vápně sražen Tvrz, k exekuci penalty se postavil Hertl a zvýšil na 1:5.  V poslední minutě po chybné nahrávce Hrbka, šel sám na branku Dolák, ale jeho únik zastavil Jirásek perfektním navrátem a čistě ho o míč obral.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka: "Do zápasu jsme vstoupili s cílem podat co nejlepší výkon a nedostat moc gólů. V začátku jsme měli i pár pěkných šancí, které jsme bohužel nevyužili a pak už inkasovali po únicích Tvrze. Druhá půle už byla v našem podání mnohem lepší. Kdybychom na zažátku zápasu proměnili alespoň jednu ze šancí, mohl být průběh utkání úplně jiný."

SK Rakovník B
Marek Tvrz: Do utkání jsme vstoupili velmi kvalitně a po velmi dobrém výkonu v prvním poločase jsme se dostali do zaslouženého vedení. Bohužel druhý poločas náš výkon nebyl již tak kvalitní a hrát s kvalitnějším soupeřem, tak bychom si zadělali na zbytečné drama. Jsem rád, že jsme si po vyřazení z poháru spravili chuť a po zaváhání Olympie Rakovník jsme se dostali do čela tabulky. Vážíme si toho a chceme zde zůstat co nejdéle.



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - P. Rajgl [-] , D. Dudášik [-] , M. Rajgl [-] - D. Jirava [-] , I. Rybář [-] (67. J. Krátký [-] ) , L. Krob [-] , Č. Dolák [-] - D. Švigár [-] , L. Švolba [-] , O. Humr [-] (80. J. Čapek [-] )

SK Rakovník B
T. Pešek [-] - P. Tvrz [-] , P. Vydra [-] , M. Cibulka [-] , Z. Červený [-] - M. Jirásek [-] , T. Mates [-] , T. Ludvík [-] , R. Hertl [-] - M. Tvrz [-] , K. Kaňák [-] (62. T. Hrbek [-] ) -

ŽK: 44. P. Tvrz .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Brda Jan - TITLBACH Marek, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.