A. Jelen 90.
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lvi zaznamenali čestný úspěch až v poslední minutě, Jesenice si odvezla tři body


Branky


90. A. Jelen - 12. P. Altman , 22. Z. Balý , 67. V. Fiala
0

Kolešovičtí lvi přivítali v sobotu na svém hřišti FC Jesenici. Výhra ale doma nezůstala a hráči domácích měli co dělat, aby nezůstala nula i na jejich straně výsledkové tabule. Čestný úspěch zaznamenali až v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V jinak vyrovnaném boji vyčnívali smrtící Jesenické výpady. V 11. minutě vystřelil z nouze tísněný Altman, míč se od břevna odrazil přímo do bezmocného Herinka a následně do sítě, 0:1. I druhá branka, ve 22. minutě přišla z ničeho nic a opět po levé straně hřiště. Balý se rozběhl od poloviny hriště až do zakončení, když  tým  Kolešovic nebyl schopen akci důrazně zastavit. Herink byl v brance bez šance, 0:2. Lvi bojovali, rvali se, ale chyběl moment překvapení, nebo finální přihrávka. Snížit mohl Roubík, který ale v ojedinělé šanci nevyzrál na brankáře.

Druhý poločas probíhal ve stejné režii, jako ten první. Veškeré naděje zápas zvrátit sebrala Českému lvu 67. minuta. Z autového vhazování šel míč na Fialu, ten se snadno dostal za Ridzoně a z blízka poslal svůj tým do třígólového vedení, 0:3. Alespoň čestný úspěch domácích zaznamenal překrásnou střelou z hranice velkého vápna střídající Jelen, 1:3.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Michal Štícha: Vstup do jarních bojů jsme bohužel nezvládli, ačkoliv jsme s Jesenicí sehráli celkem slušný zápas. Rozhodli naše školácké chyby, to především. Po celé utkání nám dělala problémy agresivita a důraz v osobních soubojích. Většinu jsme jich prohrávali a ztráceli jednoduše míče. Chybělo i trochu pověstného štěstí. Nepodali jsme takový výkon, abychom měli šanci bodovat.

FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér): "Výborný výkon na těžkém terénu, splnění všech taktických pokynu vedlo k důležitým třem bodům. Pochvalu dnes zaslouží všichni hráči!"



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - O. Ridzoň [-] (76. A. Jelen [-] ) , P. Barthel [-] , P. Matějovský [-] , J. Kovář [-] - V. Zuska [-] , J. Holeček [-] (51. J. Daniš [-] ) , M. Houška [-] (76. A. Jelen [-] ) - P. Roubík [-] (80. T. Rychtařík [-] ) , D. Polánek [-] - J. Polánek [-] (39. M. Stiska [-] )

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. Altman [-] (80. M. Pacourek [-] ) , D. Brda [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-] - P. Šťastný [-] (75. F. Horvát [-] ) , S. Pfejfer [-] , P. Kotek [-] , Z. Balý [-] (61. V. Fiala [-] ) , J. John [-] (87. R. Kalaj [-] ) - D. Jeníček [-] -

ŽK: 82. P. Barthel - 50. S. Pfejfer , 86. P. John .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: SÝKORA Antonín - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.