0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympii zůstala doma pouze červená karta


Branky


0

Okresní přebor otevřel zajímavý duel na Zátiší, ve kterém se Olympie, coby mistr podzimu, střetla s posílenými Hředlemi. Podzimní duel hovořil pro Rakovnické 3:0, ale očekával se velmi vyrovnaný a bojovný zápas. Naplnilo se bohužel jen pár aspektů. Sto padesát přítomných diváků si totiž na pěkném fotbale rozhodně nepošmáklo.

Hosté předložili nové tváře na obou koncích své jedenáctky. Stopera si celkem s přehledem odehrál Jakub Hamouz a v útoku se tyčil Bethel Amauwah. I na Zátiší mají posily, ovšem v sobotu stál nováček pouze v bráně (Petr Šíma). Bedřich Koch byl v cizině, zranění nedovolilo nastoupit Zdeňkovi Špimrovi a Martinovi Němcovi, hned v úvodu druhého poločasu se navíc znovu zranil středopolař Robert Kolář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl sice několik šancí, ale síť se nezavlnila ani za jedním z gólmanů

První poločas byl vyrovnaný, na šance by možná domácí o dvě zvítězili, ale pěkné kombinace chyběly na obou stranách. Jakoby se ještě týmy probouzely po zimním spánku… V 8. minutě poslal hezkou kolmici Rous na Ecka, tomu však míč ukopl obránce na roh. I na druhé straně vznikaly pološance, ale Šíma výrazně nikam pro balon nemusel. Až přímý volný kop Havla donutil Malinovského na kolena, ale poradil si. Na druhé straně to zkoušel Bechner. Další útok do hředelské obrany podnikl rychlonohý Rous, ale před Hamouzem si míč ukopl. Po rychlém autu se ocitl v šanci Dyršmíd. Ani jeho pokus se mezi tyče nevešel. Individuálně si ve vápně dovolil Bechner, prošel přes domácího obránce, ale Šíma mu včasným výběhem balon sebral. Chvilku na to vystřelil nepříjemnou ránu po zemi kapitán Vodrážka, ale Šíma jeho pokus vykryl na roh. Další přímák z kopačky Havla taky zaváněl gólem, ale technická střela jen těsně minula tyč. Ve 42. minutě si Šíma prvně připsal důležitý zákrok, když nadvakrát boxoval nebezpečné rány a musel hluboko do vápna, což se vyplatilo. Nakonec sudí T. Vodrážka odpískal na rakovnického gólmana faul.

Druhá část byla v režii "Traverzářů"

Po nerozhodném prvním poločase nasadil kouč Sýkora do hry Topinku a místo zraněného Koláře přišel kanonýr podzimu Číhař. K němu se bohužel za celých pětačtyřicet minut nedostal balon… Absence rakovnického středopolaře byla citelná, Olympii chyběla mezihra a kromě bránění, ve kterém i tak byla řada nepřesností, nevymyslela dopředu téměř nic. Hředle toho dokázaly využít a svojí bojovností, pro kterou jsou známé, dokázaly zápas dostat na svoji stranu. Rakovničtí přesto vymysleli v 65. minutě krásnou kombinační akci, která se však už neopakovala, a to když si narazil Ogurek s Eckem a následně zakončil T. Koch povedenou ranou mimo tyč. Za zábradlím se ozvalo „nedáš dostaneš“ a byla to pravda, Vzápětí kopali Hředle přímák a nedůraz ve vápně se stal domácím osudným. Bojovník V. Šmíd uklidil odražený míč bombou do sítě – 0:1. Pět minut před koncem se do velké šance dostal Bechner, který si perfektně mezi dvěma obránci pokryl míč, ale jeho projektil jen těsně minul šibenici. Když Hředle v 90. minutě střídaly, už se zdálo, že bude konec zápasu. Jenže v téže minutě stihl Havel zfaulovat Vitnera téměř u rohového praporku a za surovou hru byl po právu vyloučen.

Olympie přišla v tomto duelu o další dva hráče a po nevydařeném pohárovém zápase s Kněževsí má na kontě dvě prohry a nevstřelila ještě branku. Hředle se posunuly v tabulce na druhé místo.



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Bianka Hofrichtrová: Absence některých hráčů byla znát, zejména pak Roberta Koláře, který se znovu zranil. Pohledný fotbal to nebyl, ve druhém poločase byly Hředle lepší a zaslouženě vyhrály. Mrzí mě vyloučení Martina Havla v 90. minutě, ten nám bude v dalším kole chybět.

FK Hředle
Jan Sklenář: Utkání rozhodně mnoho pěkné podívané nepřineslo a neslo sebou známky prvního kola. První poločas byl víceméně vyrovnaný, bez šancí s o trochu lepším držením míče Olympie. Druhý poločas přinesl už více vzruchu. Štěstí jsme měli snad při jediné vážnější akci Olympie, kdy nás zachránilo břevno, jinak druhý poločas byl již v naší režii a po 70 minutách jsme hru zcela jasně díky lepší fyzické připravenosti ovládli. A tak je naše těsné vítězství asi spravedlivé.



Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - P. Dyršmíd [-] (46. R. Topinka [-] ) , M. Kokšál [-] , V. Eck [-] , S. Rous [-] , R. Kolář [-] (50. J. Číhař [-] ) , J. Ogurek [-] , T. Koch [-] , M. Havel [-] , Z. Křováček [-] , P. Klátil [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - V. Šmíd [-] , B. Amauwah [-] (90. M. Pichnarčík [-] ) , D. Bechner [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] , P. Hrbek [-] , J. Hamouz [-] , P. Houdek [-] , M. Somol [-]

ŽK: 57. M. Kokšál , 78. Z. Křováček , 79. P. Klátil - 17. M. Vodrážka , 37. J. Hamouz . ČK: 90. M. Havel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.