0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes dvě zranění Branov nakonec Řevničov udolal


Branky


0

Zdálo se, že na hřišti Řevničova budou mít poslední slovo penalty. Jenže v poslední desetiminutovce si vzal slovo Rasocha. Domácím se i přes zranění soupeřova brankáře Dudy nepodařilo prosadit přes jeho náhradníka z pole, Šindeláře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skoro po celé utkání se v šancích oba týmy střídaly a ani jeden z nich ne a ne zakončit do soupeřovy svatyně. Průběh tedy spíše nasvědčoval remíze a za bezgólového stavu se šlo po první odpískané pětačtyřicetiminutovce i do šaten.

Hned ve 46. minutě byli hosté oslabeni o důležitého člena týmu - Dubského. Gólman Branova musel kvůli zranění opustit hřiště a v bráně ho zastoupil hráč z pole, Šindelář. Ten svoje mužstvo podržel v několika šancích a týmem, který nakonec inkasoval byli domácí. V 80. minutě využil dlouhý aut Štiller, uvolnil Rasochu, který poslal Branov do vedení. Pak utrpěl útočník Branova nešťastnou náhodou po pádu soupeře zhomždění ruky, ale na hřišti vydržel a vyplatilo se. Šest minut po svém prvním gólu přidal toiž pojistku. Vilím po rychlém průniku přes půl hřiště přihrál právě Rasochovi a ten už dával do prázdné brány na konečných 0:2. Šťastnějším celkem tedy byli hosté a odvezli si do Branova všechny tři body. Nemalý podíl na zisku bodů má i Šindelář, který si v netradiční roli brankáře vedl skvěle.

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Branov
Milan Štiller: "Nejvíce jsem byl překvapený z výkonu všech tří rozhodčích a ohleduplnosti hráčů Řevničova i Branova. Žádná zákeřnost, s čímž se málokdy na tom trávníku každý týden setkám, opravdu vše bylo na férovku a slušné."



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - O. Bechynský [-] , J. Hošek [-] , J. Murčo [-] (67. J. Pesl [-] ) , J. Fujera [-] (30. P. Eminger [-] ) , O. Hanzlík [-] , J. Arnošt [-] (46. O. Mudra [-] ) , M. Vacínek [-] , M. Pedál [-] , R. Prokop [-] , M. Tóth [-]

Sokol Branov
Z. Dubský [-] (46. M. Štiller [-] ) - P. Šindelář [-] , M. Rasocha [-] , J. Horn [-] , K. Molo [-] , V. Vilím [-] , T. Krátký [-] , T. Kopejtko [-] , K. Konopásek [-] , M. Hlaváček [-] , R. Choc [-]

ŽK: 45. O. Hanzlík , 58. J. Murčo - 25. M. Hlaváček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - ŠVÁCHA Josef, SÝKORA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.