Body vybojovala Lubná


Branky


54. J. Husák - 11. P. Volf , 49. M. Komín
0

Z duelu ze samého vrchu tabulky odjížděl veselejší tým TJ Baník Lubná. Do samého konce provázela utkání nervozita, nakonec body v Kroučové nezůstaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy si byly vědomi významu tohoto zápasu pro další vývoj soutěže, a tak utkání začalo v rychlém tempu. Domácí vyrukovali s agresivní hrou, což ze začátku dělalo Lubné potíže, ale dokázali se důrazné hře přizpůsobit. Prvních deset minut se hra přelévala od vápna k vápnu bez výraznějších šancí, až v 11. minutě udeřili hosté, a to po hezké akci středem hřiště, kterou zakončoval přesnou střelou k tyči ze šestnáctky Petr Volf, 0:1.Od tohoto momentu Kroučová znervózněla, hráči začali na hřišti zbytečně hodně mluvit směrem k rozhodčímu, a to je dosti rozptylovalo. Hra byla rozkouskována množstvím faulů a plynulost hry vázla, přesto byl zápas stále vyrovnaný a hodně bojovný.
Po přestávce se začala projevovat herní převaha hostů, dařilo se jim držet míč pod kontrolou a ve 49. minutě udeřili podruhé, kdy po hezké akci po pravém křídle a následném centru, nastal ve vápně domácích zmatek. Míč se odrazil na penaltě ke Komínovi a ten nekompromisně zavěsil podruhé, 0:2. Od tohoto momentu hosté z Lubné velice dobře kontrolovali hru, dobře bránili a nepouštěli domácí do žádných šancí až do 54. minuty, kdy po nedorozumnění mezi brankářem a obráncem, Husák skóroval z malého vápna do prázdné branky, 1:2. Od tohoto momentu domácí zvýšili aktivitu, ale nedokázali se přes dobře organizovanou obranu hostů prosadit a nevytvořili si jedinou výraznou šanci ke skórování. Naopak hosté využívali každou možnost k protiútoku a vytvářeli si jednu šanci za druhou, ale již bez využití.  



Ohlasy k zápasu


Sokol Kroučová
Jan Kováčik: "Do zápasu jsme vstoupili aktivně a soupeře do prvního gólu, který padl prakticky z naší šance, přehrávali. Několik dalších dobrých šancí se nám nepodařilo proměnit, a tak jsme po poločase prohrávali nejtěsnějším rozdílem. Vstup do druhé půle se nám nepovedl když soupeř přidal druhý gól. Od té doby jsme měli spíše platonický tlak z kterého vyústil pouze kontaktní gól. Co se týče výkonu rozhodčích tak ten nebyl moc povedený, v první půli jsme měli kopat penaltu po faulu na Kubu Trkala a druhý gól hostí padl z ofsajdu. Už před zápasem se po okrese proslýchalo, že se na nás rozhodčí chystají a v zápase se nám to jen potvrdilo. Nic se neděje jedeme dál a uděláme vše pro to abychom soutěž vyhráli."

TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Do zápasu jsme vstupovali s vědomím, že jsme přijeli vyhrát, protože jedině vítězství nás udrží ve hře o prvenství v soutěži. Přizpůsobili jsme tomu taktiku a musím mé hochy pochválit, protože ji dodrželi a přidali ke kvalitní hře i obětavost a důraz, který nám tak chyběl v prvním jarním zápase v Branově. V prvním poločase byl zápas vyrovnaný, ve druhém jsme již domácí přehrávali a kontrolovali hru. Zvláště ve druhém poločase jsme měli několik velkých šancí a kdybychom alespoň dvě proměnili, mohli jsme dohrávat zápas v naprostém klidu, takto, když se podařilo domácím snížit, byl zápas zbytečně nervózní až do konce. Co se týká všech vyloučení, tak byla z mého pohledu správná a nemám k tomu žádný komentář. Z našeho mužstva bych nerad někoho vyzdvihoval nad ostatní, protože řada hráčů podala velice dobré výkony a fungovali jsme i jako tým. Každopádně máme před sebou další těžké zápasy, takže se potřebujeme stále zlepšovat, abychom celkově uspěli."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUČERA Jiří - VODRÁŽKA Tomáš, SOSNA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.