1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Koloději a Chrášťany skončilo nerozhodně


Branky


0

V posledním domácím zápase této sezony přivítaly Koloděje na svém hřišti mužstvo Chrášťan. V podzimní derby se z vítězství 3:1, radovali hráči Chrášťan, kteří by podobný výsledek brali určitě i nyní, aby dál živili naději na konečné druhé místo v tabulce. Domácí, ale na domácím poli body jen tak nerozdávají a před početnou diváckou návštěvou se chtěli rozloučit co nejlépe. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté svou aktivitu podtrhli vedoucí brankou

V Kolodějích se hrálo derby. Ani při domácím derniéře nechyběla početná divácká kulisa, když utkání sledovalo 150 diváků. Ti od úvodních minut viděli vyrovnanou partii, kde přeci jen měli v úvodních minutách více ze hry hosté z Chrášťan. Jejich aktivita gradovala v polovině prvního poločasu, kdy dostali domácí hráče pod tlak, díky sérii standardních situací a rohových kopů. Ve 26. minutě se hosté dočkali, když se po rohovém kopu prosadil Svatoš – 0:1. Hosté pak trošku polevili a do hry se dostali i domácí hráči. Žádný velký závar před hostující brankou střeženou brankářem Lhotkou, z toho ale nebyl. Do kabin tak šli s těsným náskokem 0:1 hosté z Chrášťan.

Domácí se ve druhé půli zlepšili a zaslouženě vyrovnali

Druhý poločas se čekalo, jestli domácí hráči zvýší na obrátkách a znepříjemní hostům cestu ke třem bodům. A opravdu, Koloděje ve druhé půli zlepšily svou hru a vytvořily si mírný tlak. V 62. Minutě dostali domácí možnost přímého volného kopu. K míči se postavil Brázda a nechytatelnou střelou do šibenice, nedal brankáři Lhotkovi nejmenší šanci – 1:1. Po hodině hry se tak začínalo od začátku. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale ani jeden tým nedokázal vstřelit do závěrečného hvizdu, hlavního rozhodčího Hučíka, vítěznou branku. Poslední zápas sezony na domácím hřišti, tak Koloděje dovedly k remízovému výsledku 1:1. Chrášťany tak ztráta dvou bodů odsunula v tabulce mimo nejlepší trojici. V závěrečném kole se v přímém souboji o medailové pozice, utkají doma, s na jaře velmi dobře hrajícím týmem z Mokrého.



Ohlasy k zápasu


SK Koloděje nad Lužnicí
Tomáš Kubíček (hráč): "Na hřiště Koloděj dorazili na sobotní derby TJ Sokol Chrášťany. Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, po několika rohových kopech se prosadil Petr Svatoš a poslal hostující tým do vedení. Do poločasu se hrála vyrovnaná hra. V druhé půli převzali aktivitu domácí a po přímém kopu letící do pravé šibenice srovnal stav Radek Brázda. Hra byla opět velice vyrovnaná, ale ani jeden tým se už nedokázal gólově prosadit."




Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Miřátský [-] - R. Brázda [-] , S. Miřátský [-] (65. F. Puchýř [-] ) , K. Kohout [-] (72. J. Kubíček [-] ) , V. Polida ml. [-] , J. Dumbrovský [-] - M. Machálek [-] (35. L. Polida [-] ) , J. Kubíček [-] , T. Kubíček [-] , A. Baťha [-] - F. Švehla [-] (45. M. Adámek [-] )

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Zeman [-] , P. Suchan [-] , V. Mach [-] , P. Matějka [-] (45. T. Příhoda [-] ) - J. Kremsa [-] , M. Boháč [-] , R. Drozd [-] - K. Jirásek [-] , P. Svatoš [-] (78. V. Krátký [-] ) , J. Vomáčka [-] -

Hráči zápasu: K. Kohout , R. Brázda - P. Svatoš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hučík Marek - POLIDA Václav (N), BOHÁČ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.