EXPERT TIP - 21.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 11.6.2016

0

Je před námi poslední Tip Expert sezony 2015/2016. Poslednímu tipérovi Tomáši Kubíčkovi se příliš nevedlo, když trefil jen jeden zápas. Víkendové zápasy bude tipovat Viktor Karafitá z Černého Dubu, který loňskou sezonu střelecky zářil. Letos to není ono, tak uvidíme jak mu půjde tipování.




Viktor Karafiát

S fotbalem začínal v Boršově nad Vltavou v dorosteneckém věku se přesunul do Černého Dubu. Dlouhou dobu hrál na pozici stopera, ale nyní nastupuje na hrotu útoku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Derby mezi těmito týmy bude vyhrocené z obou stran, domácí budou chtít určitě ještě o nějakou tu příčku poskočit, stejně tomu tak bude na druhé straně, kdy hosté budou chtít nadále svádět na dálku souboj o druhou příčku. Oba týmy se prezentují agresivní hrou do těla. Zápas podle mě skončí remízou.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Po předvedených jarních výkonech hostů není pochyb. Nevím, jestli měli nějakou speciální zimní přípravu, ale za mě naběhli do jarní části soutěže výborně, prezentují se pohledným fotbalem, oproti tomu Pištín nehraje příliš konstruktivní fotbal, což možná bude hostům dělat první minuty problém. Nicméně si myslím, že si odvezou všechny body do Voselna.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jak jinak, než tipovat na naši výhru. Po pravdě, kdybych mohl tipovat, spíš bych tam hodil 10 ( neprohru domácích), ale ne, klasicky půjdeme do zápasu s vidinou výhry a nebudeme se ohlížet na poslední kolo ať už co se týče naší vysoké porážky nebo výhry Dívčic s postupujícím Týnem.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hosté pravděpodobně přijedou posilnění pendly z A-týmu, které hraje o den později, i tak si ale myslím, že si domácí nechají všechny body v Mokrém.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zde bych viděl tip na domácí, myslím si, že si budou chtít spravit chuť po minulém prohraném kole, určitě si nemyslím, že by už po jistém postupu soutěž nějak sabotovali.Bude k vidění pohledné utkání a domácí si nechají body doma.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.