5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělé vítězství domácího mužstva nad celkem, který je na posledním místě v tabulce


Branky


0

  Zbiroh, který je umístěn na 12. místě přivítal mužstvo ze samého konce tabulky. Domácí zaslouženě vyhráli.

Domácí tým nastoupil s velkým odhodláním. Dokázal svého soupeře po celý zápas přehrávat. Mohlo se očekávat, že utkání bude vyrovnané celků ze spodních pater tabulky ale nestalo se tak, Zbiroh dokázal nastřílet 5 branek a hattrickem zazářil Jan Lukeš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  Domácí hráči už od začátku zvyšovali tempo na které hostující hráči nenecházeli odpověď a to jim přineslo chvíli po začátku ve 13. min. gól, kdy se povedlo hráči Václavu Bystřickému po kličce hostujícímu brankáři vsítit gól. Tlak domácích byl opět zůročen ve 28. min., kdy se trefil Jan Lukeš a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Ve zbytku prvního poločasu měli oba celky několik šancí ale další gól do konce poločasu nepadl.

  Do druhého poločasu vlétli lépe opět domácí hráči a již v 51. min. vstřelil gól svou druhou gólovou střelou hráč domácích Jan Lukeš a zvýšil stav utkání na 3:0. Na další gól 70 sledujících diváků nemuselo dlouho čekat, trvalo pouze 2 minuty než se prosadil opět hráč domácích Martin Brož. Domácí pokračovali v útočné aktivitě, v 65. min. završil hattrick Jan Lukeš a navýšil už tak vysoký brankový rozdíl na 5:0.

  Utkání se odehrálo v klidném duchu, rozhodčí rozdal pouze 2 žluté karty (25. P.Dibus, 45. V.Bystřický). Hostující hráči celku Dobřív po této porážce zůstávají na poslední příčce tabulky.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - P. Dibus [-] , Z. Dubček [-] , J. Vetengl [-] , T. Urx [-] (46. M. Brož [-] ) , J. Bojko [-] (71. V. Hrabák [-] ) , V. Ludvík [-] (68. J. Krofta [-] ) , J. Lukeš [-] , S. Jaroš [-] , V. Bystřický [-] , M. Švehla [-]

TJ Sokol Dobřív
J. Šimáně [-] - J. Kolmačka [-] , M. Sommr [-] , P. Linhart [-] , L. Kanta [-] - J. Monhart [-] , T. Sekyra [-] , P. Ondřejíček [-] - K. Hlavička [-] , A. Klír [-] (46. J. Krafta [-] ) , F. Koudelka [-] -

ŽK: 25. P. Dibus , 45. V. Bystřický .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - KRABEC Milan (N), KALVODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.