Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

27.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

10.0

FOTO: Euforie v Sedlčanech. Skalp lídra a jistota divize!


Branky


54. L. Brotánek (p.) , 76. P. Haas - 58. D. Hájek
0

Před krásnou kulisou více než pěti stovek diváků odehrál Tatran svůj vůbec nejpovedenější zápas v divizi, když porazil silné Hořovicko. Vzhledem k ostatním výsledkům je již také jasné, že se v Sedlčanech bude hrát divize i příští rok, tři kola před koncem má Tatran náskok jedenáct bodů na třinácté Milevsko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlčanský válec

Tatran zaskočil svého soupeře aktivní hrou hned od prvních minut a to mu vydrželo po celý první poločas. Domácí byli po celou dobu lepší, rychlejší a důraznější, všude byli zkrátka o krok dříve. Hořovicko se celý poločas pouze bránilo, na což rozhodně nebylo v letošním ročníku divize zvyklé. Do první velké šance se dostali Sedlčanští ve 28. minutě. Trestný kop Kdolského přistál přesně na hlavě vytáhlého Vystyda, jehož tvrdou hlavičku vyrazil jeden z hostujících hráčů na roh.

 

Ve 32. minutě se domácí pěknou akcí na jeden dotek dostali do další šance. Kdolský oslovil Soldáta, který z první přihrál Lípovi, a jeho rána prolétla jen těsně vedle tyče Hercovy brány. O pět minut později mířil nepřesně Haas. Na konci prvního poločasu se poprvé osmělili také hosté a hned to zavánělo gólem. Březina poslal dlouhý míč na Hájka, jenž prodloužil na Vrabce, který z malého vápna sám před Capouchem trestuhodně přestřelil bránu.

Haas rozjásal fanoušky

Sedlčany pokračovaly v nastoleném trendu, i když Hořovicko už začalo také trochu více hrát a běhat. V 54. minutě měli domácí k dispozici standardní situaci a po tečované hlavičce trefil míč hostujícího kapitána Kaufmana ve vápně do ruky. Rozhodčí neváhal a odpískal pokutový kop, který spolehlivě proměnil stoper Lukáš Brotánek! Radost domácím však nevydržela moc dlouho. Za čtyři minuty totiž poslal Vrabec míč před bránu a Štěpničkův pokus vyrazil brankář Capouch přesně před Daniela Hájka, jenž dovezl balón do prázdné brány!

 

Hořovicko ožilo a začalo pomalu přebírat otěže zápasu. Hrál se atraktivní fotbal nahoru dolů a 520 diváků si ho užívalo. Rozhodující akci si nechali domácí fotbalisté na 76. minutu. Repetný vybídl ke sprintu Lípu, který vyhrál ostrý souboj s bránícím hráčem Hořovicka a naservíroval balón přesně na hlavu Petra Haase. Umístěná hlavička k tyči a navíc do protipohybu Herca znamenala jediné, 2:1 pro Tatran! Hosté se snažili s výsledkem ještě něco udělat, kromě Rampovy hlavičky, s níž si poradil Capouch, se však k ničemu nedostali. Velmi atraktivní duel tak ovládli domácí fotbalisté a se třemi body mohou slavit také jistotu setrvání v divizi.

 

Hráči Tatranu se jednomyslně shodli, že nejlepší výkon odvedl záložník Michal Kdolský. Do všeho šel na více než sto procent, skvěle rozdával balóny ať už ze hry nebo z přímých kopů, dle slov vedoucího Voráčka navíc „vygumoval“ hostujícího Nademlejnského a tím rozbil hru Hořovicka. Samotný Kdolský pak pro změnu vyzdvihl výkon obránce Tomáše Řeháka, který zahrál bezchybně dozadu a také při rozehrávce si počínal velmi zkušeně.

 

Foto: David Štverák

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Útočník T. Senft: „Řekl bych, že v prvním poločase jsme hosty překvapili důraznou hrou a nasazením a skoro jsme je nepustili do hry, chyběl tomu jen gól. Druhý poločas už byl nahoru dolu a hodně náročný a vyrovnaný. Nesmím zapomenout na fantastickou kulisu od fanoušků, kteří byli opravdu výborní!“

SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „První poločas byl z naší strany asi nejhorší za celou dobu, přímo bych řekl, že katastrofický. To jsme byli možná někde na výletě. Druhý poločas už byl lepší. Musím ale říct, že v součtu obou poločasů si Sedlčany zasloužily vyhrát. Z našeho týmu bych rozhodně nikoho nevyzdvihl. Vyzdvihl bych bojovnost Sedlčan hlavně v prvním poločase.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - J. Vystyd [-] , T. Řehák [-] , L. Brotánek [-] - L. Soldát [-] (90. M. Valenta [-] ) , M. Dvořák [-] (79. K. Kvěch [-] ) , P. Lípa [-] (88. M. Sirotek [-] ) , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] - T. Senft [-] , P. Haas [-] (83. P. Pešek [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] - T. Březina [-] , O. Vrabec [-] , T. Srp [-] (46. J. Štěpnička [-] ) , J. Mojdl [-] , D. Hájek [-] (83. I. Zítka [-] ) , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , M. Nademlejnský [-] (73. A. Rampa [-] ) , J. Vaníček [-] , J. Petržílka [-] (46. J. Šmíd [-] )

ŽK: 34. P. Haas , 67. L. Brotánek - 49. J. Vaníček , 53. L. Kaufman , 64. J. Štěpnička , 90. O. Vrabec .
Hráči zápasu: T. Řehák , M. Kdolský .
Počet diváků: 520. Rozhodčí: Petřík Jan - AUBRECHT Jan, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.